Sergio Oliveira, 36 yaşındaki Feghouli'yle baş edemedi Okan Buruk Portekizli oyuncuya derbinin yüzünü göstermedi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sergio Oliveira, 36 yaşındaki Feghouli'yle baş edemedi Okan Buruk Portekizli oyuncuya derbinin yüzünü göstermedi

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Fatih Karagümrük'e 2-0 yenilerek büyük bir şok yaşayan Galatasaray'da, Okan Buruk ile Portekizli orta saha Sergio Oliveira arasında tartışma tartışma çıktığı belirtildi.

Galatasaray'da Beşiktaş ile oynanacak derbi öncesi flaş bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılı takımda Okan Buruk, yıldız isme derbi kadrosunda yer vermeyeceği belirtildi.

Sergio Oliveira, 36 yaşındaki Feghouli'yle baş edemedi Okan Buruk Portekizli oyuncuya derbinin yüzünü göstermedi - 1. Resim

DERBİDE KADRODA OLMAYACAK

Spor Gecesi Digital'den Haluk Yürekli'nin haberine göre; Galatasaray'ın Portekizli oyuncusu Sergio Oliveira, derbide kadroda olmayacak.

OKAN BURUK İLE GERGİNLİK YAŞADI

Sergio Oliveira'nın Okan Buruk ile kupadaki VavaCars Fatih Karagümrük maçı sonrası soyunma odasında hafif bir gerginlik yaşadığı belirtildi.

Tecrübeli oyuncunun konsantrasyon kaybı olmasına engel olmak için kadroya alınmayacağı ifade edildi. Ayrıca sezon sonuna kadar da kadroya girmesinin zor olduğu aktarıldı.

GALATASARAY PERFORMANSI

Yıldız oyuncu göğüs kasından yaşadığı sakatlık sebebiyle uzun süre forma giyememişti. Galatasaray'da bu sezon 23 maça çıkan Oliveira, 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Oliveira'nın sarı kırmızılı takımdaki sözleşmesi Haziran 2026'da sona erecek. Sakatlık problemini atlattıktan sonra kendisine gelemeyen ve Fatih Karagümrük maçında 35 yaşındaki Feghouli karşısında zor durumlara düşen Oliveira'nın sezon sonunda Sarı Kırmızılı kulüpten ayrılacağı iddia edilirken, yönetimin Portekizli futbolcunun menajeriyle görüşmelere başladığı kaydedildi.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
GS 23 3 Mart 2024 03:31

Angarya bir topçu,hiçbir katkısı da yok.GS.formasina layık değil, tıpkı zaha, ndombele,ziyech,tete gibi.Kim bunları aldırdıysa hesap sorulmalı.

Sonraki Haber Yükleniyor...