Sergio Ramos transferinde sona yaklaşıldı! İspanyol stoper Türkiye yolcusu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Sergio Ramos transferinde sona yaklaşıldı! İspanyol stoper Türkiye yolcusu

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika transfer haberleri... Galatasaray'ın transfer görüşmeleri yaptığı Sergio Ramos'un İstanbul'da oynamaya sıcak baktığı belirtildi. Tecrübeli oyuncunun menajeri olan abisi Rene Ramos'un 2 yıllık kontratta ısrarcı olduğu ama yönetimin 1 yıllık teklif üzerinde anlaşma zemini aradığı öğrenildi.

Transfer dönemini orta saha ve defansa yapacağı takviye ile kapatmak isteyen Galatasaray, Sergio Ramos ile yapılan görüşmelerde sona yaklaştı.

PSG'den ayrıldıktan sonra henüz bir takımla anlaşmayan ve Suudi Arabistan'dan aldığı teklifleri kabul etmeyen 37 yaşındaki oyuncu, İstanbul'da oynamaya sıcak bakıyor.

RAMOS 2 İSTEDİ YÖNETİM 1 VERDİ

Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak bir takıma gitmek isteyen Ramos'un Sarı-kırmızılı takımdan 2 yıllık sözleşme talep ettiği öğrenildi.

İlerleyen yaşından dolayı yönetimin 1 senelik sözleşme imzalamak istediği İspanyol stoper için 5 milyon euro maaş önerildi.

Taraftarlar arasında gelecek hafta son görüşmelerin yapılacağı ve transferin tamamlanacağı kaydedildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...