Servet Tazegül ve Nur Tatar yine göğsümüzü kabarttı

Servet Tazegül ve Nur Tatar yine göğsümüzü kabarttı

SPOR Haberleri

Milli tekvandocularımız dünya şampiyonasında elde ettiği başarılarının tadını çıkarıyor

Rusya'nın Chelyabinsk şehrinde yapılan Dünya Tekvando Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Servet Tazegül ile gümüş madalyanın sahibi Nur Tatar mutluluktan uçuyor. Özellikle Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonu Servet Tazegül kazandığı altın madalyanın kendisi için çok önemli olduğunu söyledi. Eşi Melda ve babası Beyler Tazegül'ün Rusya'da kendisini yalnız bırakmadığına dikkat çeken Servet, "Eşim 5.5 aylık hamile. Yakında kızımız dünyaya gelecek. Bağlarımda yırdık vardı. Çok acım olmasına rağmen kızım için kazanmak istedim. Finalin olduğu gün aynı zamanda rahmetli annemin doğum günüydü. Tüm bu duygularla maça çıktım. Altın madalyayı çok istedim ve başardığım için de mutluyum" dedi.
Tatar altın istiyor
Dünya Şampiyonası'nın gümüş kızı Nur Tatar ise "Hem olimpiyatlarda hem de dünya şampiyonasında gümüş kazandım. Bir gün Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu da olacağım. Bu yıl çok iyi çalışıyorum. İnşallah hedeflerimi gerçekleştireceğim" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...