Sivasspor teknik direktör Rıza Çalımbay sonrası için Erol Bulut ile anlaşmaya vardı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sivasspor teknik direktör Rıza Çalımbay sonrası için Erol Bulut ile anlaşmaya vardı

SPOR Haberleri

Sivasspor yönetimi gelecek sezondan itibaren teknik direktörlüğe Erol Bulut'u getiriyor. Kırmızı-Beyazlılar 4 sezonluk Rıza Çalımbay döneminin ardından yola Bulut ile devam edecek. Son olarak Süper Lig'de Gaziantep FK'yı çalıştıran Bulut, sezon ortasında takım almayı reddetmişti.

Süper Lig'de ASivasspor'un son 3 sezondur Avrupa'ya götüren teknik direktör Rıza Çalımbay, sezon sonunda Sivas'tan ayrılacağını açıklamıştı. Kırmızı-Beyazlılar 4 sezonluk Çalımbay döneminin ardından başarıyı devam ettirecek yeni hocasını arıyor.

Yiğidolar'ın yeni hoca adayları arasında ilk sırada Erol Bulut'un bulunduğu iddia edildi. Erol Bulut önceki gün verdiği röportajda bir takımla anlaştığını açıklamıştı. Son olarak Süper Lig'de Gaziantep FK'yı çalıştıran Bulut, sezon ortasında takım almayı reddetmişti.

BÜYÜKEKŞİ'DEN SİVASSPOR'A ZİYARET

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, 'Altyapı Akademileri Projesi' dahilinde DG Sivasspor Kulübü’nü ziyaret etti. Ziyarette konuşan Büyükekşi, “Sivasspor'un çok güzel tesisleri var. Akademi konusunda da birçok kulüpten daha önce yol almışlar. İnşallah birkaç yıl içinde Süper Lig ve 1. Lig takımlarımız akademi konusunda aynı yere gelecek. Bu konuda Sivasspor bir adım önde” dedi. 

Sivasspor teknik direktör Rıza Çalımbay sonrası için Erol Bulut ile anlaşmaya vardı

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve beraberindekiler, Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri'nde Başkan Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Mehmet Büyükekşi, altyapı çalışmaları hakkında Başkan Otyakmaz ve alt yapı koordinatörü Murat Dizdar'dan bilgi aldı.

"TESİSLER ÇOK GÜZEL"

Başkan Büyükekşi, Sivasspor'un 3 sezondur üst üste Avrupa'ya gitmesinden dolayı takımı tebrik ederek, Yiğidolar’ın ülke puanına önemli katkılar sağladığını söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu olarak Akademi Projesi'ni çok önemsediklerini belirten Büyükekşi, "Kulüplerimizi ziyaret ediyoruz. Bugün de Sivas'a geldik. Sivasspor'un çok güzel tesisleri var. Akademi konusunda da birçok kulüpten daha önce yol almışlar. Bu güzel tesislerde yetenekli oyuncuları var. Türk milli takımına her yıl çeşitli yaş kategorilerinde 13-14 tane oyuncu veriyorlar. Sivasspor'a hem ligde hem de Türkiye Kupası'nda başarılar diliyorum.

Akademi projesi için de yaptıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Türk futbolunun kalkınması için kendi öz kaynaklarımıza dönebilmek ve kendi yeteneklerimizi keşfedip takımda oynatabilmek çok önemli. İnşallah birkaç yıl içinde Süper Lig ve 1. Lig takımlarımız akademi konusunda aynı yere gelecek. Bu konuda Sivasspor bir adım önde" ifadelerini kullandı.

Sivasspor teknik direktör Rıza Çalımbay sonrası için Erol Bulut ile anlaşmaya vardı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...