Sivasspor'un Yunan stoperi Dimitrios Goutas depremzedeler için AFAD'a 700 bin TL’lik bağış yaptı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sivasspor'un Yunan stoperi Dimitrios Goutas depremzedeler için AFAD'a 700 bin TL’lik bağış yaptı

SPOR Haberleri

DG Sivasspor’un 28 yaşındaki Yunan oyuncusu Dimitrios Goutas, depremzedelere 700 bin TL bağışta bulundu. Sivasspor'un devre arası transferlerinde Samu Saiz’den de 550 bin TL’lik destek gelmişti. Max Gradel 20 bin Euro, Ali Şaşal Vural 300 bin TL depremzedeler için bağış yaparken, Sivassporlu bazı futbolcular da depremzedeler için erzak ve temel ihtiyaç yardımında bulunmuştu.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından spor camiası da kenetlendi. Deprem felaketi sonrası tüm ülkede yaralar sarılmaya çalışılırken, Sivasspor'un Yunan stoperi Dimitrios Goutas’tan da 700 bin TL’lik destek geldi.

28 yaşındaki futbolcunun depremzedeler için AFAD’a 700 bin TL bağışladığı öğrenildi.

YENİ TRANSFER SAİZ 550 BİN TL BAĞIŞLAMIŞTI

Sivasspor'un devre arası transferlerinde Samu Saiz’den de 550 bin TL’lik destek gelmişti. Sivasspor'un Beşiktaş'ı mağlup ettiği maçta golü atan 32 yaşındaki İspanyol futbolcu geçtiğimiz gün depremzedeler için AFAD’a 550 bin TL bağışladı.

Öte yandan geçtiğimiz günler Sivasspor’da forma giyen Max Gradel 20 bin Euro, Ali Şaşal Vural 300 bin TL depremzedeler için bağış yaparken, Sivassporlu bazı futbolcular da depremzedeler için erzak ve temel ihtiyaç yardımında bulunmuştu.

Sivasspor'un Yunan stoperi Dimitrios Goutas depremzedeler için AFAD'a 700 bin TL’lik bağış yaptı

Samu Saiz

SİVASSPOR'UN  ESKİ FUTBOLCUSU DEPREMDE VEFAT ETTİ

1989-1991 yılları arasında Sivasspor forması giyen Alaaddin Kolsuz ve eşi, deprem felaketinde hayatını kaybetti. Kolsuz çifti için Sivasspor kulübü ve TFF taziye mesajı yayınladı.

TFF'nin resmi sitesinden paylaşılan mesajda, "Daha önce Demir Grup Sivasspor ile Kilis Belediyespor formaları giyen eski futbolcu Alaaddin Kolsuz ve eşinin ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Alaaddin Kolsuz ve eşine Allah'tan rahmet; kederli ailelerine, yakınlarına ve futbol camiasına başsağlığı dileriz. Bu vesileyle bir kez daha depremde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun" ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/Sivasspor/status/1626481045204770817

DEPREM BÖLGESİNE İKİ TIR YARDIM GÖNDERİLDİ

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerde zarar görenler için yardım kampanyası başlatan Sivasspor Kulübü, toplanan 2 tır malzemeyi bölgeye gönderdi.

Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve tüm ülkeyi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, felaketten etkilenen vatandaşlarımız için çalışmalarına başlayan kulübümüz, ilk etapta yaptığı nakdi ve diğer yardımların ardından bugün ise erzak kolisini taşıyan 2 tırımızı Hatay ilimize gönderdi” ifadelerine yer verildi.

Sivasspor'un Yunan stoperi Dimitrios Goutas depremzedeler için AFAD'a 700 bin TL’lik bağış yaptı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...