Slaven Bilic Türkiye'ye geri dönüyor! Hırvat hocayla görüşmeler başladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Slaven Bilic Türkiye'ye geri dönüyor! Hırvat hocayla görüşmeler başladı

SPOR Haberleri

Süper Lig'de daha önce Beşiktaş'ı çalıştıran Slaven Bilic'e Trabzonspor talip oldu. Şu an boşta olan Hırvatistanlı teknik adamın kendisine yapılan teklifi detaylı düşündükten sonra karar vereceği öğrenildi.

Abdullah Avcı'nın istifa etmesinin ardından henüz yeni bir teknik direktörle anlaşmayan Trabzonspor'un Slaven Bilic ile görüşeceği belirtildi. Sergen Yalçın ile geçen hafta yaptığı görüşmelerden sonuç alamayan Karadeniz ekibinin bu kez rotayı Bilic'e çevirdiği konuşuluyor.

Son olarak İngiltere Premier Lig ekibi Watford'da görev yapan Hırvat hoca, Mart ayında istifa etmişti. Şu an boşta olan Bilic'in yeniden Türkiye'de çalışmaya sıcak baktığı idda edildi. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın 54 yaşındaki antrenörle görüşerek taleplerini dinleyeceği iddia edildi.

Slaven Bilic Türkiye'ye geri dönüyor! Hırvat hocayla görüşmeler başladı

BEŞİKTAŞ'TA OYNATTIĞI FUTBOL ALKIŞ ALDI

2013-2015 yılları arasında Beşiktaş'ı çalıştıran Slaven Bilic, Şampiyonluk sevinci yaşatmamasına rağmen oynattığı hücum futboluyla övgü toplamıştı. Vodafone Park'ın yapım aşamasında olmasından dolayı maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadyumu ve Ankara'da oynayan Siyah-beyazlılar, Bilic ile çıktığı 89 maçta 47 galibiyet, 21 beraberlik ve mağlubiyet elde etti. Hırvatistan Milli Takımı ile de uzun bir dönem çalışan Bilic, EURO 2008'de Türkiye ile çeyrek finalde karşılaşmıştı. A Milli Takım'a penaltılarda elenen deneyimli hoca, 2012'de görevinden ayrılmıştı. 

SLAVEN BİLİC'İN ÇALIŞTIĞI TAKIMLAR

Hajduk Split

Hırvatistan U21

Hırvatistan Milli Takımı

Lokomotiv Moskova

Beşiktaş

West Ham United

Al-Ittihad

West Bromwich

Beijing Guoan

Watford

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...