Sofiane Feghouli'nin Karagümrük'teki yıllık ücreti Galatasaray taraftarlarını şaşırttı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sofiane Feghouli'nin Karagümrük'teki yıllık ücreti Galatasaray taraftarlarını şaşırttı

SPOR Haberleri

Sofiane Feghouli'nin Karagümrük'teki yıllık ücreti ne kadar? Karagümrük Sportif Direktörü Murat Akın, 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Cezayirli yıldızın alacağı ücreti açıkladı. Galatasaray'da yıllık 3.8 milyon euroya oynayan Feghouli yeni takımıyla "biraz" daha ucuza anlaştı! Rakamı duyan Galatasaray taraftarı rahatsız...

Galatasaray''da geçen 5 sezonun ardından bu yaz boşa çıkan ve herhangi bir takıma imza atmayan Sofiane Feghouli, kısa süre önce Fatih Karagümrük'e transfer olmuştu. Yeni takımıyla 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Cezayirli yıldızın yıllık ücreti şaşırttı!

GALATASARAY'DAN KEMİKSİZ 4 ALIYORDU

Galatasaray’dan 3 milyon 800 bin euro garanti ücret alan Feghouli’nin kazancı bonuslarla ve şampiyonluk primiyle 5'i görmüştü. 32 yaşındaki futbolcu Karagümrük'te ise yarım sezon için 400 bin euroya oynuyor.

Lider Haber’de ekranlara gelen Kale Çizgisi programında konuşan Levent Kartop, Karagümrük Sportif Direktörü Murat Akın ile yaptığı konuşmayı anlattı:

10'DA BİRİNE GİTMİŞ

"Murat Akın ile konuştum. ‘Galatasaray bu futbolcuya 3-4 milyon euro veriyordu, nasıl aldınız?’ dedim. ‘Sezon sonuna kadar bizden alacağı rakam 380-400 bin euro’ dedi. Ben şok oldum. Bu adam 1 yıl önce 4 milyon euroya oynuyordu. ‘Feghouli, Karagümrük’e en az 1.5 milyon euroya imza atmıştır’ diye düşünüyordum.”

5 sezon Galatasaray forması giyen Feghouli, 2 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa zaferi yaşamıştı. Sarı-kırmızılı forma altında ligde 126 maça çıkan tecrübeli orta saha, söz konusu mücadelelerde 25 gol, 27 asist performans sergiledi.

https://twitter.com/kalecizgisi_/status/1602585674804346880

Sofiane Feghouli'nin Karagümrük'teki yıllık ücreti Galatasaray taraftarlarını şaşırttı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...