Son dakika: A Milli Takım'da Stefan Kuntz dönemi resmen sona erdi! TFF ayrılığı açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Son dakika: A Milli Takım'da Stefan Kuntz dönemi resmen sona erdi! TFF ayrılığı açıkladı

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberi: A Milli Futbol Takım'da Stefan Kuntz dönemi resmen sona erdi. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu ile A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Kuntz arasındaki toplantının ardından Alman hoca, Riva'dan ayrıldı. Hemen arkasından TFF'nin sosyal medya hesabından resmi ayrılık duyuruldu.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un geleceği  netlik kazandı.

Milli takımın son maçlarda yaşadığı puan kayıpları ve Alman çalıştırıcının özellikle Japonya ile oynanan hazırlık müsabakasından sonra yaptığı açıklamalar sonrası TFF, Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yönetim kurulunun, Riva'da Stefan Kuntz'la bir toplantı gerçekleştirdi.

KRİTİK TOPLANTI SONA ERDİ, VEDALAŞTI

TFF ile Stefan Kuntz arasındaki sabah saatlerinde başlayan kritik toplantı sona erdi.

Toplantının ardından A Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ve yöneticilerle vedalaşan Kuntz, kendisini bekleyen araçla tesislerden çıktı.

ALMANYA'YA DÖNÜYOR

Stefan Kuntz dönemi sona erdi. Alman Teknik Adam saat 15.00’de Almanya’ya dönecek. Türkiye’den ayrılıyor.

AYRILIK RESMEN DUYURULDU!

TFF'den yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile bugün yapmış olduğu değerlendirme toplantısının ardından Sayın Kuntz ile iyi niyet ve profesyonellik çerçevesinde yolların ayrılması konusunda mutabakata varmıştır. Sayın Stefan Kuntz’a, A Milli Futbol Takımımıza yaptığı katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz." denildi.

MİLLİ TAKIM'DAKİ PERFORMANSI

Stefan Kuntz yönetiminde ay-yıldızlılar, 20 maçta 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti. 39 puan toplayan Kuntz maç başına 1.95 puan ortalaması yakaladı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...