Son dakika: Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi dönemi sona erdi! 'Aday değilim'

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Son dakika: Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi dönemi sona erdi! 'Aday değilim'

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, seçimlerde aday olmayacağını açıkladı.

Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi, Tüpraş Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında aday olmayacağını duyurdu.

Aralık ayında yapılacak seçimde olmayacağını belirten Çebi, "Camianın huzura ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için aday olmamaya karar verdim. Camianın yeni bir enerjiye ihtiyacı var. Bu saatten sonra camianın dinginliğe, huzura ve birlik beraberliğe ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için, her şey önce Beşiktaş için diye düşündüğüm için aday olmamaya karar verdim." ifadelerini kullandı.

Son dakika: Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi dönemi sona erdi! 'Aday değilim'

AHMET NUR ÇEBİ: HATIRLATMAYA GEREK YOK

 "12 sene önce bu kulübe geldim. Ne kadar zor dönemler olduğunu hatırlatmaya gerek yok. O dönemde 2 şampiyonluk ve Avrupa'da namağlup gruptan çıktığımız bir dönem oldu. Daha sonrasında 1 yıl ara verdim, aranın sonunda da buraya göreve geldik.'

Son dakika: Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi dönemi sona erdi! 'Aday değilim'

AHMET NUR ÇEBİ'DEN MEHMET BÜYÜKEKŞİ'YE SERT CEVAP

"Gelelim TFF'ye. Başkanınızı güçsüz gösterirseniz, başkanınızın masaya vurması bir anlam ifade etmez. TFF böyle bir şeyi kendisinde hak olarak görmüştür. TFF başarısızdır."

"TFF parmak falan sallayamaz arkadaşlar. Ama ben, sokaktaki bir insan gibi hareket edemem. Ben ona sordum, 'Kulağa eğilip ne dedin?' dedim. Vallahi bir şey demedim dedi. Ancak şunu söyleyeyim, bana parmak sallamadı. 5 dakika bekle kardeşim. Küfürleri doğru bulmuyorum ancak taşıdığın sorumluluğu bilmelisin. Sabretmeyi, yutmayı bilmelisin. Ancak arkadaş bilmiyor."

MEHMET BÜYÜKEKŞİ STADYUMU TERK ETMİŞTİ

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...