Son dakika! Derbide zafer Galatasaray'ın! Icardi'den Beşiktaş'a 2 nefis gol

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika! Derbide zafer Galatasaray'ın! Icardi'den Beşiktaş'a 2 nefis gol

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek derbiden 3 puanla ayrılan taraf oldu. Mauro Icardi attığı nefis gollerle Galatasaray taraftarını mest etti, derbide kalitesini gösterdi. Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, kariyerindeki ilk derbiden zaferle ayrıldı. Beşiktaş Şenol Güneş'le ilk yenilgisini tattı. Galatasaray'ın 2 topu da direkten döndü.

Galatasaray - Beşiktaş derbisinde Mauro Icardi şov! Cim bom, 43 bin seyircisi önünde 3 puanı 2-1'lik skorla aldı. Beşiktaş "büyük maç" kazanamamaya devam ediyor.

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ 2-1 ÖZET İZLE 

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1588968940897964032

ICARDİ'DEN NEFİS GOLLER

18' GOL! Sağdan gelen artayı Barış Alper Yılmaz ceza sahasında indirdi, Mauro Icardi gelişine vurdu, kaleci Mert Günok topu ağlarda gördü: 1-0

28' GOL! Cenk Tosun attı, derbiye beraberlik geldi! Romain Saiss'in pasında havada akrobatik bir vuruş yapan Cenk Tosun skoru 1-1'e getirdi. Cenk Tosun'dan Benfica golü...

Son dakika! Derbide zafer Galatasaray'ın! Icardi'den Beşiktaş'a 2 nefis gol

Dk. 59 GOL! Yine Icardi... Sergio Oliveira soldan ortaladı, Arjantinli yıldız bu kez kafayla topu ağlara gönderdi ve Galatasaray bir kez daha öne geçti: 2-1.

Dk. 75 DİREK! Galatasaray'ın 2. kez topu direkten döndü. Kerem Aktürkoğlu 3. gole çok yaklaştı.

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Emre Taşdemir, Torreira, Oliveira, Rashica, Mertens, Barış Alper Yılmaz, Icardi

Beşiktaş: Mert Günok, Rosier, Tayyip Talha Sanuç, Saiss, Umut Meraş, Salih Uçan, Josef, Gedson, Cenk Tosun, N'koudou, Weghorst

Son dakika! Derbide zafer Galatasaray'ın! Icardi'den Beşiktaş'a 2 nefis gol

GALATASARAY'DA BİRÇOK FUTBOLCUNUN İLK DERBİSİYDİ

Galatasaray, Süper Lig'in geride kalan bölümünde çıktığı 12 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı. Sarı-kırmızılı takım, topladığı 24 puanla 13. haftayı 2. sırada tamamladı.

Beşiktaş ise ligde oynadığı 12 maçın 6'sını kazanırken, 4'ünde berabere kaldı ve 3'ünü kaybetti. Siyah-beyazlı takım, hanesine yazdırdığı 22 puanla 13. haftayı 5. sırada tamamladı.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1588969808875294720

OKAN BURUK İLK DERBİ SINAVINI GEÇTİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, antrenörlük kariyerindeki ilk derbi sınavını Beşiktaş karşısında verdi.

Futbolculuk kariyerinde hem Galatasaray hem de Beşiktaş forması altında çok sayıda derbi oynayan Okan Buruk, teknik direktör olarak ilk derbisinde görev yaptı

Galatasaray'da futbolcular Leo Dubois, Lucas Torreira, Fredrik Midtsjö, Haris Seferovic, Sergio Oliveira, Dries Mertens, Juan Mata, Mauro Icardi, Milot Rashica, Yusuf Demir, Yunus Akgün, Mathias Ross, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş ve Emin Bayram, görev verilmesi durumunda Süper Lig'de ilk derbilerine çıktı.

EVİNDE BEŞİKTAŞ'A 6 MAÇTIR YENİLMİYOR

Galatasaray, Süper Lig'de Beşiktaş ile sahasında yaptığı son 6 derbide mağlup olmadı.

Siyah-beyazlılara karşı iç sahadaki son mağlubiyetini 2016-2017 sezonunda, 27 Şubat 2017'de yapılan maçta yaşayan sarı-kırmızılılar, sonrasındaki 5 müsabakada yenilgi yüzü görmedi. Galatasaray, söz konusu derbilerde 4 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

Galatasaray, sahasında 2017-2018 ve 2018-2019 sezonlarında 2-0, 2020-2021 sezonunda 3-1, 2021-2022 sezonunda 2-1'lik skorlarla mağlup ettiği Beşiktaş ile 2019-2020 sezonunda 0-0 berabere kaldı.

Son dakika! Derbide zafer Galatasaray'ın! Icardi'den Beşiktaş'a 2 nefis gol

BEŞİKTAŞ BÜYÜK MAÇ KAZANAMIYOR

Geride kalan 12 haftada 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgiyle 22 puan toplayan Beşiktaş, bu sezon büyük maç kazanamadı.

Teknik direktör Şenol Güneş'in göreve başlamasının ardından ilk maçında HangiKredi Ümraniyespor'u 5-2 yenerek yeni bir hava yakalayan Beşiktaş'ın, bu sezon derbi maçlarda galibiyeti bulunmuyor.

Siyah-beyazlı ekip, bu sezon Fenerbahçe ile oynadığı derbi maçta rakibiyle golsüz berabere kalırken, Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup oldu. Beşiktaş, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden Trabzonspor ile ise 2-2 berabere kalarak 1 puan aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...