Son Dakika Fenerbahçe haberi: Ferdi Kadıoğlu'nun sol kalça kasığında 2. derece yırtık!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Son Dakika Fenerbahçe haberi: Ferdi Kadıoğlu'nun sol kalça kasığında 2. derece yırtık!

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off Turu'nda Twente ile oynadığı maçın ardından ağrı hisseden Ferdi Kadıoğlu'nun sol kalça kasığında 2. derece yırtık olduğu açıklandı.

Fenerbahçe Kulübü, Ferdi Kadıoğlu'nun sol kalça kasında 2. derece yırtık tespit edildiğini duyurdu.

Sarı-lacivertli kulüpten Ferdi'nin sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamada, "UEFA Konferans Ligi Play-off Turu'nda Twente ile oynanan maç sonrası ağrı şikayetleri bulunan Ferdi Kadıoğlu’nun Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülenmesi gerçekleştirilmiştir. Görüntüleme sonucunda sol kalça kasında 2. derece yırtık tespit edilen başarılı oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır. Ferdi’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kısa sürede takıma yeniden dönmesini bekliyoruz" denildi.

SEZONA ÇOK İYİ BAŞLAMIŞTI

23 yaşındaki milli futbolcu sezona iyi bir giriş yapmış ve Süper Lig'deki 2 maçta da 90'ar dakika oynamıştı. Ferdi, Avrupa'da ise 5 maçta 1 gol, 1 asistle mücadele etmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...