Son dakika... Fenerbahçe, Lincoln Henrique'yi İstanbul'a getiriyor

Düzenleyen:
Son dakika... Fenerbahçe, Lincoln Henrique'yi İstanbul'a getiriyor

SPOR Haberleri

Son dakika Fenerbahçe haberi... Fenerbahçe'nin prensipte anlaşma sağladığı Brezilyalı orta saha oyuncusu Lincoln Henrique, saat 18.30'da İstanbul'da olacak.

Son dakika Fenerbahçe haberi... Teknik direktörlüğe Jorge Jesus getiren Fenerbahçe, ilk transferini Lincoln Henrique'yle yaptı. Portekiz ekibi Santa Clara forması giyen 23 yaşındaki orta saha eşi ve çocuğuyla bugün saat 18:30'da İstanbul'da olacak.

Portekiz'in Santa Clara takımında forma giyen "10 numara" Lincoln Henrique, 2. Süper Lig macerasına hazırlanıyor.

Son dakika... Fenerbahçe, Lincoln Henrique'yi İstanbul'a getiriyor

LİNCOLN HENRİQUE BOSNERVİS NE KADAR?

Santa Clara'nın Türk Başkanı İsmail Uzun Lincoln transferini "Fenerbahçe, Lincoln için harika bir teklifte bulundu" sözleriyle açıklamıştı.

4 yıllık sözleşme imzalayacak olan Lincoln Henrique ise yılda 700 bin euro kazanacak. Portekiz kulübüne ise 3 milyon euro bonservis ödenecek.

Lincoln daha önce Süper Lig'de Çaykur Rizespor formasını kiralık giymişti. 2017/18 sezonu başında Gremio'dan kiralık olarak Rize'ye gelen Brezilyalı orta saha, şampiyonlukla biten ve Süper Lig bileti alınan sezonda 20 maça çıkıp 3 gol, 2 asistle mücadele etmişti.

Son dakika... Fenerbahçe, Lincoln Henrique'yi İstanbul'a getiriyor

YENGEDEN SÜTLAÇ PAYLAŞIMI

​Lincoln Henrique'nin eşi Adriana Müller, İstanbul yolculuğu öncesinde fotoğraf paylaştı. Uçakta kendilerine ikram edilen sütlaça bayılan "yenge" bunu da paylaşmadan edemedi...

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Sarı-Lacivertli yönetim futbolcu uçaktayken şu bilgilendirmeyi yaptı:

"Kulübümüz, Lincoln Henrique transferi için Santa Clara Kulübü ile anlaşma sağlamıştır.

Futbolcu; görüşmeleri yapmak, sağlık kontrolünden geçmek ve süreci ilerletmek üzere İstanbul’a gelecektir. 

Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...