Son Dakika Galatasaray Haberi: Leicester City Yunus Akgün'ü açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Son Dakika Galatasaray Haberi: Leicester City Yunus Akgün'ü açıkladı

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Galatasaray Yunus Akgün'ün İngiliz ekibi Leicester City'ye transfer olduğunu açıkladı. 23 yaşındaki futbolcuyu 500 bin euroya kiralayan İngiliz ekibi zorunlu satın alma opsiyonu olarak Galatasaray'a 9.5 milyon euro daha ödeyecek. Yunus Akgün Galatasaray formasını son kez giydiği Molde maçında şov yapmıştı.

Galatasaray'ın genç yıldızı Yunus Akgün yeni sezonda Leicester City'de kiralık forma giyecek. Galatasaray transferin mali detaylarını KAP'a bildirirken İngiliz ekibi de milli futbolcuyu sosyal medya hesaplarından resmen tanıttı.

YUNUS AKGÜN İÇİN NE KADAR BONSERVİS ÖDENECEK?

Galatasaray'ın KAP bildirimi şöyle:

"Profesyonel futbolcumuz Yunus Akgün’ün 2023-2024 sezonu için şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonu ile geçici transferi konusunda Leicester City Football Club Limited ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Leicester City Football Club Limited, şirketimize 500.000 euro geçici transfer bedeli ödeyecektir. Futbolcunun şarta bağlı transfer bedeli 9.000.000 eurodur. Ayrıca, Leicester City Football Club Limited‘e futbolcunun transferinin gerçekleşmesi ve ileride üçüncü bir kulübe transfer olması durumunda satış bedeli kârının %15'i şirketimize ödenecektir."

https://twitter.com/LCFC/status/1695526529453965434

Galatasaray'ın son oynadığı Molde deplasmanına ilk 11'de başlayan Yunus Akgün, Icardi'ye yaptığı asistle alkışları toplamıştı.

Son Dakika Galatasaray Haberi: Leicester City Yunus Akgün'ü açıkladı

Yunus Akgün 20 numara giyecek.

HEDEF PREMİER LEAGUE

Geçen sezon sürpriz bir şekilde Premier League'e veda eden Leicester City'de hedef teknik direktör Enzo Maresca'yla geri dönmek. İtalyan hocanın özellikle istediği bir isim olan Yunus, kulübün internet sitesine şunları söyledi:

"Burada olmaktan büyük gurur duyuyorum. Sahaya çıkıp taraftarlarla buluşacağım için çok heyecanlıyım. Geldiğimde, Kulüp ve buradaki personel tarafından karşılanma şeklim, hepsi dost canlısıydı ve doğru kararı verdiğim için çok mutluyum. 

Özellikle Türkiye'den gelen tüm oyuncuların hayali yurt dışında, Avrupa'da oynamaktı ve bu benim ilk deneyimim. Kulübüm için iyi şeyler yapmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım ve harika bir sezon geçirmeyi umuyorum." 

Son Dakika Galatasaray Haberi: Leicester City Yunus Akgün'ü açıkladı

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...