Son dakika: Stefan Kuntz'dan Emre Mor ve İrfan Can Kahveci açıklaması

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Son dakika: Stefan Kuntz'dan Emre Mor ve İrfan Can Kahveci açıklaması

SPOR Haberleri  / İHA

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Milli Takım'ın aday kadrosuna ilişkin değerlendirmede bulundu. Alman çalıştırıcı, "Emre Mor ile iletişim halindeyim, onun için A Milli Takım kapısını açık tutmak istiyorum. Bu durum İrfan Can Kahveci için de geçerli" ifadelerini kullandı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, UEFA Uluslar Ligi karşılaşmaları öncesinde TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Kuntz, Süper Lig’de şampiyon olan Trabzonspor, Türkiye Kupası’nı kazanan Sivasspor, Avrupa’da mücadele edecek olan Fenerbahçe, Konyaspor, Başakşehir ile bir üst lige yükselen takımları tebrik ederek sözlerine başladı.

FERDİ KADIOĞLU TAKTİK AÇIDAN ÖNEMLİ

Fenerbahçeli futbolcu Ferdi Kadıoğlu’nun milli takımda yer almasına değinen Stefan Kuntz, “Ferdi bize taktik varyasyon imkanı sağlıyor. Hem sağ bek hem sol bek oynayabiliyor ve ilerisinde de oynuyor. Almanya’da 21 yaş altı milli takım maçlarında o mevkide oynarken izlemiştim. Sezonun son döneminde Fenerbahçe’de en iyi oyunculardan biriydi. Fenerbahçe’nin bu kadar başarı tamamlamasındaki ana aktörlerden birisiydi” ifadelerini kullandı.

EMRE MOR AÇIKLAMASI

Milli kadroda yer almayan oyuncularla alakalı da açıklamalarda bulunan Alman çalıştırıcı şunları söyledi:

“Bir sorunuz varsa kapım size açık. Benim görevlerinden birisi sorulara cevap vermek. Tüm takım başkanlarının, oyuncuları için kendilerini ifade etmelerini anlıyorum. Bunun ne şekilde yapıldığı konusunda anlaşmamız lazım. Karşılıklı saygıyı yitirmeden iletişim kurmamız gerekiyor. Eğer doğru bir düzeyde iletişim kurmayı başarırsak her zaman iyi sonuç çıkacaktır. Burada ithamların ifade ediliş biçimleri mutlu etmedi."

"Bizim antrenör ekibimizin içerisinde iki tane, üst düzey takımları çalıştırmış, sertifikalı antrenörlerimiz var. Hepsi benimle aynı seviyede duruyor. Orkun Kökçü, Konferans Ligi'nde finalde oynadı. Hakan, Doğukan ve Salih var. Burası oldukça çok sayıda olduğumuz mevkii. İrfan Can ve Emre Mor’un mevkilerinde de oyuncular var. Bunu Emre Mor’un üzerinden yürütmek istemem. Bu genç oyuncu için milli takım kapısını açık tutmak istiyorum. İrfan Can için de aynısı geçerli. Bu genç oyuncuların üzerinden bu soruya cevap vermeyeceğim."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...