Son Dakika Trabzonspor haberi: Ertuğrul Doğan Nwakaeme'yi geri getirmek istiyor

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Son Dakika Trabzonspor haberi: Ertuğrul Doğan Nwakaeme'yi geri getirmek istiyor

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Trabzonspor'un 2021-22 sezonu şampiyonluğundaki yıldız isimlerden Anthony Nwakaeme, Bordo-Mavili kulübe geri dönebilir. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Nijeryalı forvete yeşil ışık yaktı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, "Abdullah Avcı Nwakaeme'yi isterse biz gider elimizden geleni yaparız" dedi. A Spor yayınına katılan Doğan, Bordo-Mavili taraftarları heyecanlandıracak ifadeler kullandı.

NWAKAEME DE GELMEK İSTİYOR

Trabzonspor'da ikinci dönemine başlayan teknik direktör Abdullah Avcı, imza töreninde Nwakaeme için "Kalmasını istedim. O da kalmak istedi ama kulübün mali süreci bölümünde o da olmadı. Nwakaeme ile ilgili benim gönderdiğimi söylediler ama ilişkim devam ediyor. Hatta, benim milli takım ile adım geçince tercümanımız Ercan'ı aradı. 'Ben Türkiye'de oynadım. Beni milli takıma alsın' diye söyledi. Bizim ilişkimiz öyle" demişti.

Doğan ise "Nwakaeme çok profesyonel ve çok büyük futbolcu. Abdullah Avcı, Nwakaeme'yi isterse biz gider elimizden geleni yaparız." dedi.

2022 yazında Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al-Fahya'ya transfer olan 34 yaşındaki Nijeryalı forvetin Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

BAKASETAS'A TEKLİFİ AÇIKLADI

Ertuğrul Doğan, Yunan yıldız Tasos Bakasetas'ın sözleşmesini uzatmak istediklerini belirterek "Bakasetas'a bir teklif yaptık, kabul etmedi. Bundan sonrası için hocamızın teknik kararına göre yeni bir görüşme gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Son Dakika Trabzonspor haberi: Ertuğrul Doğan Nwakaeme'yi geri getirmek istiyor

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...