Son dakika Trabzonspor haberleri: Mislav Orsic 4 yıllık sözleşme imzalıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika Trabzonspor haberleri: Mislav Orsic 4 yıllık sözleşme imzalıyor

SPOR Haberleri

Trabzonspor, İngiliz ekibi Southampton'da forma giyen 30 yaşındaki kanat oyuncusu Mislav Orsic ile prensip anlaşmasına vardı. Bordo-Mavililer, Orsic transferi için Southampton'la yaklaşık 2 milyon euro karşılığında anlaşma sağladı. Orsic'le 4 yıllık sözleşme imzalanacak.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, kadrosunu Hırvat forvet Mislav Orsic ile güçlendirecek. 

Bordo-mavililerin Orsic ve kulübüyle yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç aldığı belirtilirken, önümüzdeki günlerde resmi sözleşmenin imzalanacağı açıklandı. Tecrübeli oyuncunun kısa sürede Trabzonspor'un kampına katılacağı bildirildi. (İHA)

SOUTHAMPTON 6 MİLYON EURO ÖDEMİŞTİ

Premier League'e veda eden Southampton, devre arası transfer döneminde Orsic'i 5.75 milyon euro bonservisle kadrosuna katmıştı. Dinamo Zagreb'deki başarısını İngiltere'de gösteremeyen 30 yaşındaki kanat forveti, Southampton'ın küme düşmesiyle takımdan ayrılmak istedi.

Trabzonspor'un Hırvat teknik direktörü Nenad Bjelica, Orsic transferinde önemli rol oynadı.

KOURBELİS AÇIKLANDI

Trabzonspor, Yunanistan ekibi Panthinaikos’ta forma giyen ön libero Dimitrios Kourbelis ile sözleşme imzaladı. Bordo-mavili kulüp transferi bir video ile açıklarken, yapılan açıklamada ise, "Profesyonel futbolcu Dimitrios Kourmpelis ile opsiyon hakkı Kulübümüze ait olmak üzere 2+1 yıllık anlaşma sağlanmıştır" denildi.

https://twitter.com/Trabzonspor/status/1673775769074401280

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...