Sözleşmesini feshetmişti, kararını verdi! Caner Erkin'in yeni adresi Türkiye'de...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sözleşmesini feshetmişti, kararını verdi! Caner Erkin'in yeni adresi Türkiye'de...

SPOR Haberleri

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük ile olan sözleşmesini fesheden Caner Erkin'in hangi kulübe transfer olacağı merak konusu olurken, birçok iddia peş peşe geldi. Başarılı futbolcuya İtalya ve İspanya'dan teklifler olduğu konuşulurken, 34 yaşındaki sol bekin kararı belli oldu.

Manisaspor altyapısında yetişen ve henüz 18 yaşındayken 4 milyon Euro bedelle CSKA Moskova'ya transfer olan Caner Erkin, ardından Türkiye'de Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş formalarını giydi, İtalya'da ise Inter formasını terletti. Başarılı bir kariyere sahip olan 34 yaşındaki sol bek, son olarak ise Fatih Karagümrük ile olan sözleşmesini feshetti.

AVRUPA'YA KAPIYI KAPATTI

1,5 sezon formasını giydiği Fatih Karagümrük'e veda eden başarılı futbolcunun yeni takımı merak edilirken, Serie A ve La Liga'dan teklifler olduğu iddia edildi. Öte yandan Galatasaray ve Beşiktaş'ın da eski futbolcuları ile ilgilendiğine dair haberler gündeme geldi. Yeni takımın yurt dışından olacağına dair iddialar güç kazanırken, milli futbolcunun ailesiyle birlikte Türkiye'de kalmaya karar verdiği öğrenildi.

Ünlü oyuncu Şükran Ovalı ile evli olan ve bu evlilikten 4 yaşında bir kız çocuğu olan Caner Erkin'in eski eşinden de Çınar isminde 11 yaşında bir oğlu var. Ailesini bırakarak Avrupa'da yeni bir hayata başlamayı istemeyen Erkin'in bu sebeple buradan gelecek tüm tekliflere kapıyı kapatmış durumda olduğu belirtildi.

ARA TRANSFER SEZONUNDA TAKIMINI SEÇECEK

Ara transfer sezonunda yeni takımını seçecek olan Caner Erkin'in Süper Lig'de kalmasına kesin gözüyle bakılıyor. Milli futbolcunun gelen teklifleri değerlendirip en doğru kararı vermesi bekleniyor.

Türkiye'de 3 Süper Lig şampiyonluğu kazanan Caner Erkin, 2 kez Türkiye Kupası ve bir de Süper Kupa sevinci yaşadı. 250 kez formasını terlettiği Fenerbahçe'de 16 gol 58 asiste imza atan Caner, Beşiktaş ile 122 maçta 6 gol 31 asist, Galatasaray'la ise 30 maçta 3 gol 4 asist yapmayı başarmıştı. (Akşam)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...