Süper Lig devi transfer ateşini yaktı! 'Talisca'yı alır gelirim'

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Süper Lig devi transfer ateşini yaktı! 'Talisca'yı alır gelirim'

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, Anderson Talisca için çıkan iddialara flaş bir karşılık vererek taraftarları heyecanlandırdı. Brezilyalı yıldızın gelebileceğini işaret eden Adalı, şampiyonluk için geleceklerini belirtti.

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, 3 Aralık'ta yapılacak seçim öncesi projelerini anlatmaya devam ediyor.

SkySpor Youtube kanalına konuşan Adalı, Talisca ve Quaresma için flaş açıklamalarda bulunarak taraftarlara yıldız transfer sözü verdi.

Kariyerini Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'da sürdüren Anderson Talisca'nun geri dönebileceğini aktaran Serdal Adalı, "Çok ortada dolaşıyor. Talisca'nın şu anda kulübüyle mukavelesi var. Futbolda her şey olabilir. Özellikle Talisca'yı alacağım demiyorum. 'Görüşeceğiz' de demiyorum, ben gidersem alır gelirim." ifadelerini kullandı.

Süper Lig devi transfer ateşini yaktı! 'Talisca'yı alır gelirim'

SERDAL ADALI'DAN QUARESMA SÜRPRİZİ

Beşiktaşlı taraftarların yoğun sevgi beslediği Ricardo Quaresma hakkında da konuşan Serdal Adalı, "Hasan Arat, ilk başta "Ricardo ve Atiba'ya jübile yapalım" dedi ama artık Quaresma ismini kullanmıyor. Müsaade etsin de Quaresma'nın jübilesini ben yapayım. Bugün gel oyna desek oynayacak vaziyette. Müthiş yetenekli bir oğlu var. Babasından da iyi olabilir." dedi.

ŞENOL GÜNEŞ DAHA ÖNCE TALISCA İÇİN NE DEMİŞTİ?

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...