Süper Lig ekibine transfer yasağı! FIFA 3 dönemlik kararı duyurdu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Süper Lig ekibine transfer yasağı! FIFA 3 dönemlik kararı duyurdu

Spor Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

FIFA, Konyaspor'a üç dönem transfer yasağı cezası verdi. Süper Lig ekibi, 2024/25 yaz ve kış transfer dönemi ile 2025/26 sezonu yaz transfer döneminde yeni isimleri kadrosuna katamayacak.

FIFA, kendisine ulaşan davalar nedeniyle Süper Lig ekibi Konyaspor'a üç dönem transfer yasağı cezası verdi.

Konyaspor, 2024/25 yaz ve kış transfer dönemi ile 2025/26 sezonu yaz transfer döneminde problem yaşadığı futbolculara ödeme yapmazsa kadrosuna yeni isimleri katamayacak.

"ABARTILACAK TARZDA BİR OLAY DEĞİL"

Konu hakkında açıklama yapan Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Yunus Derebağ, "Bu ceza sportif bir ceza değil. Daha önceki dönemlerde oyuncuların FIFA'ya açtıkları davalar bugün FIFA tarafından onandı ve bizim önümüze geldi. Bu olay abartılacak tarzda bir olay değil" dedi.

Derebağ, "3 dönem denmesi de 3 dönem boyunca futbolcuların alacaklarını ödemediğimiz takdirde futbolcuların tekrar dava açabilecek olması. Biz en kısa sürede bahsi geçen ödemeleri yaparak transfer tahtamızı açacağız" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...