Süper Lig tarihinin en ilginç maç sonu açıklamaları teknik direktör Osman Zeki Korkmaz'dan

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Süper Lig tarihinin en ilginç maç sonu açıklamaları teknik direktör Osman Zeki Korkmaz'dan

SPOR Haberleri

İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, 90+6'da yedikleri golle 2-1 mağlup oldukları Antalyaspor deplasmanı sonrası alışılmış sözlerin dışına çıkarak hakemlere ilginç bir göndermede bulundu.

Antalyaspor'u tebrik ederek konuşmasına başlayan İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, "Kazanan takımı tebrik ediyorum. Bütün bir camia ve şehir olarak tebrik ediyorum. İlk yarı bizim adımıza da Antalyaspor adına da farklı olabilirdi. İkinci yarı daha kontrollü oldu ama maçın ikinci yarısı futbol iklimimizin özeti gibiydi" dedi.

Başarılı çalıştırıcı, "Meşhur hikayeyle bitirip daha fazla konuşmak istemiyorum ama Hz. Musa değil Hz. İbrahim, kız değil erkek, Ayşe değil İsmail, Azrail değil Cebrail, keçi değil koç. Biz neresini düzeltelim ki. İkinci yarı böyle çok pozisyon oldu keçileri koç eden. Söyleyeceklerim bu kadar" diye devam etti.

Süper Lig tarihinin en ilginç maç sonu açıklamaları teknik direktör Osman Zeki Korkmaz'dan

GROENENDİJK: YİNE DURAN TOPTAN GOL YEDİK

FTA Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Franciscus Groenendijk, İstanbulspor maçının ardından kötü giden periyottan çıkmak ilaç gibi bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Futbolculardan, yönetime, teknik ekibe, herkesi katkılarından dolayı tebrik eden Groenendijk, “Buradan çıkmak için, kötü periyotları bitirmek için en iyi ilaç bu galibiyetti. Bu galibiyet de şansımızın da yardımıyla 90+6. dakikada geldi. İki hafta önce Konyaspor maçında aynı senaryonun tersi yaşanmıştı. Elimizde olan 3 puan son saniye golüyle, elimizden gitti ve bir puan aldık. Bu maçta ise ilk yarı gereksiz çok top kaybı yaptık. Onlar da tehlikeli ataklarla kalemizde gol aradılar. Alanyaspor maçında da duran toptan gol yedik. Bugün yine duran toptan gol yedik. Bu da geçmişten bazı dersleri çıkarmadığımızı gösteriyor” diye konuştu.

https://twitter.com/Antalyaspor/status/1583548386791202816

"DAHA 10. HAFTADAYIZ"

Takımını çok övemeyeceğini ama kendileri için çok önemli olan bir 3 puanı kazandıklarının altını çizen Groenendijk, şöyle devam etti:

“Bu periyottan çıkmak için 3 puan önemliydi. Hafta içi her maç öncesi mükemmele yakın çalışıyoruz. Antrenmanlarda istediğimizi sahaya yansıtabiliyoruz. Ancak hafta sonuna geldiğimizde bu senaryo maalesef sahada gerçekleşmedi. Skor anlamında sıkı çalışmanın ödülünü alamadık. Oyunu domine edebilirdik bugün 10 kişi kalan takibe karşı. Ancak bu özgüven kaybından dolayı bunu yapamadık. Şimdi bu galibiyeti kutlama zamanı, önümüzdeki maçlara hazırlanma zamanıdır. Bu maçta alınacak farklı bir skor herhangi bir final maçı değildi ve hiçbir şeyi bitirmeyecekti. Daha 10. haftadayız. Ancak kazanmak bu kötü periyottan çıkma adına önemliydi. Evet en iyi maçımızı oynamadık ancak amacımız 3 puan almaktı. Sahadan 3 puanla ayrıldık."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...