Süper Lig'de yaşananlar Şahan Gökbakar'ı çileden çıkardı! 'Dingo'nun ahırına döndü' deyip...

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Süper Lig'de yaşananlar Şahan Gökbakar'ı çileden çıkardı! 'Dingo'nun ahırına döndü' deyip...

Spor Haberleri  / Haber Merkezi

Süper Lig’in 17’nci haftasında İstanbulspor ile Trabzonspor arasında oynanan maçın 74’üncü dakikasında eşi benzeri görülmemiş bir olay yaşandı. İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu takımını sahadan çekti. Ankaragücü maçında Hakem Umut Meler'in yumruklanmasının ardından bu olayın yaşanması futbolseverleri çılgına çevirdi. Bu olaya en büyük tepki gösterenlerden biri de ünlü komedyen Şahan Gökbakar oldu. Gökbakar açtı ağzını yumdu gözünü, işte o ifadeler...

Süper Lig'de oynanan İstanbulspor - Trabzonspor maçının 68’inci dakikasında bordo-mavili takım Onuachu’nun golüyle 2-1 öne geçti. Ancak golden önce Trabzonspor ceza sahası içinde Loshaj yerde kaldı. Penaltı bekleyen İstanbulsporlu Loshaj’ın pozisyonunu devam ettiren hakem Ali Şansalan, bordo-mavili ekibin bulduğu golü VAR incelemesinin ardından geçerli saydı.

BAŞKAN TAKIMI SAHADAN ÇEKTİ

Bu kararın ardından İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, sahaya indi ve yuncuları zorla soyunma odasına yöneltti. Oyuncular ilk başta duruma karşı çıksa da  yöneticilerin de sahaya inmesiyle soyunma odasının yolunu tuttu. 

ŞAHAN GÖKBAKAR: DİNGO'NUN AHIRINA DÖNDÜ

Hakem Halil Umut Meler'in yumruklanmasının ardından bu akşam yaşananlar futbol severleri çılgına çevirdi. Sosyal medyada tepkiler peş peşe geldi. Duruma sinirlenenlerden biri de ünlü komedyen Şahan Gökbakar oldu. 

Gökbakar paylaşımında şu ifadeleri kullandı; "B... çıktı Süper Lig'in malesef. Bir maç başkan hakem dövüyor. Bir pozisyondan sonra (bence faul) başkan takımı sahadan çekiyor. Bu ne böyle... Dingo'nun ahırına döndü. TFF'nin acilen yeniden yapılandırılması lazım, çünkü otoritesini ve saygınlıgını tamamen kaybetmiştir."

https://twitter.com/sgokbakar/status/1737194537359970479

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Çoban19 Aralık 2023 23:32

Çapsız kulüp başkanlarıyla ancak bu kadar.

Sonraki Haber Yükleniyor...