Süper Lig'in dikkat çeken golcülerinden Ali Sowe Ankaragücü'nde kaldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Süper Lig'in dikkat çeken golcülerinden Ali Sowe Ankaragücü'nde kaldı

SPOR Haberleri

Ankaragücü Gambiyali golcü Ali Sowe'yle yeniden anlaşıldığını açıkladı. Geçen yaz Rusya'nın Rostov kulübünden kiralanan 28 yaşındaki Gambiyalı futbolcunun kiralık sözleşmesi 1 sezon uzatıldı. Başkentin Sarı-Lacivertli kulübü sosyal medya hesabından "Bu hikaye yarım kalmayacak. Yeniden buluşuyoruz!" notuyla bir video paylaşarak taraftarına müjdeyi verdi.

Süper Lig'deki ilk sezonunda 32 maçta 12 gol, 4 asistlik performans sergileyen Ali Sowe, Ankaragücü'nde kaldı.

4 maçta attığı 4 golle Başkent ekibinin Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final oynamasında da büyük pay sahibi olan Gambiyalı golcü, Rostov'dan 1 sezon daha kiralandı. Güncel piyasa değeri 3 milyon euroya kadar çıkan 28 yaşındaki forvetin takımda kalıp kalmayacağı merak ediliyordu.

https://twitter.com/Ankaragucu/status/1668618848877293572

KAFKAS "KİRALIK OYUNCU İSTEMİYORUM" DEMİŞTİ

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Adana Demirspor maçının ardından, gelecek sezon mecbur kalmadıkça takımda kiralık oyuncu görmek istemediklerini söylemişti.

Kafkas, “Kiralık oyuncu istemiyorum. Buraya aidiyet hissetmiyorlar ancak mecbur kalırsak da kiralayabiliriz. Kadro oluşturmak, transfer yapmak çok zor işler. Kulübe giren çıkan para belli. Başka türlü bir yola da girebiliriz, girmeye de biliriz. Gidecek gelecek oyuncular var. Ali Sowe, Milson, Hanousek, Kitsiou ve Milson’un kalmasını istiyorum” demişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...