Szalai'ye yakın takip

- Güncelleme:
Szalai'ye yakın takip

SPOR Haberleri

Geçen sezon Jorge Jesus’un isteğiyle kadroda tutulan Macar stoperi Leicester City, Newcastle United, West Ham ve Bologna gibi kulüpler yakından izliyor.

Kanarya bu sezon transferde çok farklıydı. Hem alırken kazandı hem de satarken! Özellikle Kim Min-Jae’nin 18 milyon avroya Napoli’ye satılması başlı başına bir transfer başarısıydı. Ki Kim’in yanı sıra partneri Attila Szalai de çift haneli rakamlara satılacaktı ki başarı adına kadroda tutuldu. Gönlünde Premier Lig olan Macar savunma oyuncusunun İtalya ve İngiltere’den izleyenleri çoktu. Ve bu izleme şu anda bitmiş değil. Aksine bu kulüplere yenilerinin de eklenmesi söz konusu.

ŞAMPİYONLUKLA VEDA

İngiltere’den Leicester City, Nawcastle United ve West Ham ile İtalya’dan Bologna’nın çok istediği 24 yaşındaki stoper şu anda Fenerbahçe’nin savunma sigortası. Jorge Jesus’un değişmezi olan Macar oyuncunun 2025’e kadar mukavelesi bulunuyor ama yönetim de Avrupa hayali kuran oyuncusunun fazla tutamayacağını görüyor. Sezon sonuna kadar taliplerinin daha da artması beklenen Szalai ise, sarı lacivertli forma altında şampiyonluk görerek veda etmeyi çok istiyor.

HER SEZON 1 İSİM

Ali Koç yönetimi de bir yandan hedefe götüren takım oluştururken diğer yandan da eldeki değerleri parlatıp, satmayı prensip edinmiş durumda. Eljif Elmas ile başlayan ardından Vedat Muriç ve geçen sezon da Kim Min-Jae ile devam eden satışlara yeni sezonda da yeni isimlerin eklenmesi bekleniyor. Giden üç oyuncunun ortak noktaları 15 milyon avro üzeri ve İtalya pazarına satılmalarıydı. Bakalım şu anda ayrılığı yüklemede görünen Attila Szalai nereye gidecek?

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...