Tadic, Orkun Kökçü ile ilgili gerçekleri itiraf etti! Oruçla dalga geçmediğini açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Tadic, Orkun Kökçü ile ilgili gerçekleri itiraf etti! Oruçla dalga geçmediğini açıkladı

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden olan Dusan Tadic, Orkun Kökçü ile arasında geçen tartışma ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sırp yıldız, oruçla dalga geçmediğini ve yanlış anlaşıldığını söyledi.

Fenerbahçe'nin Ajax'tan transfer ettiği Dusan Tadic, geçen sezon Ajax - Feyenoord maçında Orkun Kökçü ile ilgili yaşadığı tartışmayı anlattı.

Haber Global'e konuşan Sırp yıldız, "Orkun’la aramızdaki ikili mücadele oldu ve Orkun yere düştü. Sonra kalkıp yanıma geldi, karşı karşıya geldik. Normal bir tartışma yaşadık ve ona 'Çimin tadı nasıldı?' diye sordum. Sonrasında da 'Daha çok fitness yapmalısın' dedim.

Konu tamamen buydu. Kendisi de maçtan sonra bunun önemli bir konu olmadığını söyledi. Ben her dine saygılıyım. Maalesef insanlar olmayan şeyleri oluşturuyor. Bu arada Orkun harika bir oyuncu, onun için en iyisini diliyorum. Bir sonraki maçta belki de o beni yere düşürür omuz omuza mücadele de ama biraz zor." ifadelerini kullandı.

Tadic, Orkun Kökçü ile ilgili gerçekleri itiraf etti! Oruçla dalga geçmediğini açıkladı

DUSAN TADIC: TOSİC BEŞİKTAŞ'A GİTMEM İÇİN İKNA ETMEYE ÇALIŞTI

Öte yandan Fenerbahçe'ye gelmeden önce Beşiktaş'a transferi söz konusu olan Tadic, "Daha önceden Beşiktaş’ta oynayan Dusko Tosic’le harika bir arkadaşlığımız var. Tosic, Beşiktaş’a transfer olmam için beni ikna etmeye çalıştı. Ben her zaman arkadaşlarıma dürüst olurum. Fenerbahçe’nin bana sunduğu harika projeden ona da bahsettim. Tüm takımlara da saygı duyuyorum ama Fenerbahçe’nin teklifi beni iyi hissettirdi." dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...