Taraftar grupları soykırıma karşı omuz omuza! Filistin için bir araya geldiler

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Taraftar grupları soykırıma karşı omuz omuza! Filistin için bir araya geldiler

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor taraftar grupları Filistin'e destek için bir araya geliyor. Çarşı, UltrAslan ve Genç Fenerbahçeliler önderliğinde pek çok taraftar grubu cumartesi günü İstanbul'da, Trabzonspor taraftar grupları ise Trabzon'da İsrail protestosu gerçekleştirecek.

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları, çoluk çocuk, sivil demeden sürdürdüğü katliama Türk futbolu da sessiz kalmadı. Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor taraftar grupları Filistin'e destek için bir araya geliyor.

Kulüpler ve dünyaca ünlü futbolculardan sonra milli maç arasında ezeli rakiplerin taraftarları İsrail protestosu için yan yana geliyor. Hazırlanan ortak bildiride şu ifadeler yer aldı.

İSRAİL ZULMÜNE VİCDANİ TEPKİ

"İsrail haftalardır kadın, çocuk, yaşlı, genç ayırt etmeden yakarak, yıkarak, yok ederek üstelik dünyanın gözünün içine soka soka azgın katliamına devam etmekte! Vadedilmiş barbarlığın geldiği nihai nokta.

Akıl ve vicdanın kabul edemeyeceği yok etme planı, bir yıkım stratejisi bu!

TÜM TARAFTAR GRUPLARI VE TEMSİLCİLERİ OLARAK 18 KASIM CUMARTESİ SAAT 20:00'DE LEVENT'TE BULUNAN İSRAİL KONSOLOSLUĞU ÖNÜNDE BULUŞUYORUZ!

İSRAİL ZULMÜNE VİCDANİ TEPKİSİNİ GÖSTERMEK İSTEYEN HERKESİ BEKLİYORUZ!"

https://twitter.com/ultrAslan/status/1724834703805497802

https://twitter.com/unigfborg/status/1724855906301607988

https://twitter.com/forzabesiktas/status/1724834717084590268

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hülya Pala 16 Kasım 2023 21:16

40 gün sonra mı akıl etmişler, maşaallah onlara

Sonraki Haber Yükleniyor...