Tarık Biberovic kariyer rekoru kırdığı maçta kafa travması geçirdi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Tarık Biberovic kariyer rekoru kırdığı maçta kafa travması geçirdi

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe Beko'da Tarık Biberovic'in dün THY Euroleague'in 9. haftasında İsrail temsilcisi Maccabi Tel-Aviv ile oynanan maçta kafa travması geçirdiği açıklandı.

Fenerbahçe Beko'nin Boşnak forveti Tarık Biberovic'in dün Belgrad'da oynanan ve 18 sayıyla Euroleague kariyer rekoru kırdığı Maccabi Tel-Aviv maçında kafa travması geçirdiği bildirildi.

Sarı-lacivertli kulübün açıklamasına göre yapılan kontrollerin ardından 22 yaşındaki oyuncu için travma protokolü başlatıldı. Tarık Biberoviç, bu süre zarfında forma giyemeyecek.

Açıklamada, "Tarık Biberovic'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede takıma katılmasını temenni ediyoruz." denildi.

MAÇA DAMGA VURMUŞTU

Fenerbahçe Beko THY Euroleague çift maç haftasında Kızıl Yıldız'ın ardından Maccabi Tel-Aviv'e de mağlup oldu. Belgrad'da oynanan maçı 78-73 kaybeden Sarı-Lacivertliler THY Euroleague'deki son 3 maçında galibiyet göremedi.

Fenerbahçe Beko'nun yenilgi sayısı 4'e yükseldi. İsrail temsilcisi ise 8. maçında 5. galibiyetini elde etti.

https://twitter.com/FBBasketbol/status/1725572102407758093

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...