Taylan Antalyalı resmen Samsunspor'da! Tecrübeli futbolcu 1 yıllığına kiralandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Taylan Antalyalı resmen Samsunspor'da! Tecrübeli futbolcu 1 yıllığına kiralandı

SPOR Haberleri

Samsunspor Galatasaray'dan Taylan Antalyalı'yı 1 sezon kiraladığını açıkladı. 28 yaşındaki orta saha geçen sezon da Ankaragücü'ne kiralanmıştı. Süper Lig'in yeni ekibi Samsunspor böylece 7 transferini yapmış oldu. Kırmızı-Beyazlılar daha önce de Galatasaray'dan kaleci Okan Kocuk'u bonservisiyle kadrosuna katmıştı.

Galatasaray'ın yeni sezon planlamasında yer almayan Taylan Antalyalı, Süper Lig'in yeni takımlarından Samsunspor'a transfer oldu. Milli oyuncunun kısa süre içerisinde resmi imzayı attı.

Galatasaray'a 2019 yazında BB Erzurumspor'dan transfer edilen Taylan Antalyalı'nın Sarı-Kırmızılılar'la 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Geçen sezon Ankaragücü'nde kiralık oynayan Taylan, 30 lig maçında 3 gol ve 4 asist katkısında bulundu.

Taylan Antalyalı resmen Samsunspor'da! Tecrübeli futbolcu 1 yıllığına kiralandı

https://twitter.com/Samsunspor/status/1683875541445750794

HÜSEYİN EROĞLU TRANSFERİ AÇIKLAMIŞTI

Yayıncı kuruluş beINSPORTS'a konuşan Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Taylan uzun süredir temas halinde olduğumuz eski bir oyuncum. Bugün büyük bir ihtimalle görüşmeler tamamlandı gibi ve transferin de yarın tamamlanmasını ve antrenmana katılmasını bekliyoruz. Ama son anda bir değişiklik olabilir, transferde garanti konuşmak sıkıntılı olabiliyor" ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...