TFF, format değişikliğine gidiyor! Taraftarlar anketle öneride bulunacak

Düzenleyen: / Kaynak: TFF
- Güncelleme:
TFF, format değişikliğine gidiyor! Taraftarlar anketle öneride bulunacak

SPOR Haberleri  / TFF

Son dakika haberleri... TFF, profesyonel liglerin formatını gözden geçirecek. Şampiyonlar Ligi, Hollanda ve Belçika lig yapılarını yeniden düzenleyen Hypercube firmasıyla iş birliği yapan TFF, sitesinde konuyla ilgili anket açtı.

Türkiye Futbol Federasyonu internet sitesi üzerinden liglelere dair bir anket yayımladı.

Yapılan açıklamada Türkiye'deki turnuvalarda yapının değiştirilmesi ve geliştirimesi için harekete geçtiklerini belirten TFF, Belçika merkezli Hypercube firmasyı ile anlaşmaya vardı.

Federasyon anlaşmayı şu sözlerle paylaştı:

"Türkiye Futbol Federasyonu'nun UEFA Şampiyonlar Ligi, Hollanda ve Belçika lig yapılarını yeniden düzenleyen Hypercube firması ile yaptığı iş birliği protokolü çerçevesinde format yapısını belirlemek için planlanan anketler kulüp ve taraftarlara açıldı.

Yapılacak çalışma ve anket değerlendirmeleri sonucunda Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig ile Ziraat Türkiye Kupası format yapısı gözden geçirilecektir."
 
https://twitter.com/TFF_Org/status/1701149164267045003
Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: TFF
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...