Tolunay Kafkas'tan İsmail Yüksek açıklaması: Organize kötülük var, fanatizm gözleri kör etmiş

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Tolunay Kafkas'tan İsmail Yüksek açıklaması: Organize kötülük var, fanatizm gözleri kör etmiş

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Teknik direktör Tolunay Kafkas, A Milli Takım'da gösterdiği performansla adından söz ettiren İsmail Yüksek hakkında açıklamalarda bulundu.

Daha önce Türkiye U-21 Milli Takımı'nda görev alan ve son olarak Ankaragücü'nü çalıştıran Tolunay Kafkas, Radyospor'a İsmail Yüksek hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın vazgeçilmez isimlerinden olan İsmail'in daha önce neden alt yaş kategorilerinde milli takıma çağrılmadığı konusuna değinen Kafkas, 'Hata yapmışsam özür dilerim'  açıklamasında bulundu.

Tolunay Kafkas'tan İsmail Yüksek açıklaması: Organize kötülük var, fanatizm gözleri kör etmiş

TOLUNAY KAFKAS: ORGANİZE KÖTÜLÜK VAR

İsmail Yüksek'in U-21 Milli Takımına davet edilmediği için kendisine gelen eleştirilere cevap veren Tolunay Kafkas, "Ne yazık ki insanların fanatizm gözlerini kör etmiş, Türk futbolunda organize bir kötülük var. Tümer Metin, Tolunay Kafkas, Dybala ve Kante bunların hiçbir tanesi ne genç ne de Ümit Milli Takım'da oynamış oyuncu değiller. Bu durum buradaki hocaların işlerini kötü yaptığı anlamına gelmez." görüşlerini dile getirdi.

'ÖZÜR DİLERİM'

Oyuncuların gelişim aşamasının bazen geç olabildiğine değinen Kafkas, "Ülkemizde oyuncu gelişimi geç olabiliyor. Ben burada bunları söylerken; hata yapmışsam İsmail'den de Fenerbahçe Kulübü'nden özür dilerim. Bizim sürecimizde A Milli Takım'a geçişlerin iyi olduğunu söyleyebilirim." dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...