Trabzonspor çılgın teklifi kabul etti! Son sözü Bakasetas söyleyecek

Düzenleyen:
Trabzonspor çılgın teklifi kabul etti! Son sözü Bakasetas söyleyecek

SPOR Haberleri

Bu sene performansıyla büyük takımların radarına giren Yunan oyuncu Bakasetas, Portekiz yolcusu. Sporting, yıldız oyuncu için hareket geçerek Trabzonspor’un kapısı çaldı. Portekiz ekibi, Bakasetas'ın sözleşmesinde yer alan 12 milyon euroya serbest kalır maddesini kullanarak Trabzonspor'la anlaşmaya sağladı. Ancak Yunan yıldız pürüz çıkartıyor.

Trabzonspor’daki performansıyla büyük takımların dikkatini çeken Anastasios Bakasetas, yüksek ihtimalle önümüzdeki sezon Sporting Lizbon forması giyecek. Trabzonspor formasını uzun yıllar terleten Lemi Çelik, bombayı patlatarak Sporting'in Bakasetas için bu bedeli ödemeyi kabul ettiğini açıkladı.

“LİZBON TRABZONSPOR İLE ANLAŞTI” 

Radyospor’da Özgür Sancar'ın programına katılan Lemi Çelik, "Sporting Lizbon, Trabzonspor'la anlaştı. Sözleşmesinde 12 milyon Euro veren takım, otomatik olarak oyuncuyu transfer edebilir şeklinde bir madde var.” açıklamasında bulundu.

Trabzonspor çılgın teklifi kabul etti! Son sözü Bakasetas söyleyecek

“BAKASETAS İSTEMİYOR” 

Yunan oyuncunun gitmek istemediğini belirten Çelik, “Sporting bunu ödemeyi kabul etti. Ama Bakasetas da gitmek istemiyor. Çünkü Trabzon'da çok mutlu. Ayrıca gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Burada mutlu, ayrılmak istemiyor" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...