Trabzonspor, evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak

Trabzonspor, evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak

SPOR Haberleri

Bir tarafta puan farkı (15) diğer yanda şampiyonluğa odaklanmış camianın tam desteği ve büyüklere karşı elde edilen psikolojik üstünlük.

En yakın takipçisine 15 puanlık fark atan ve şampiyonluk için gün sayan Trabzonspor, pazar günü önemli bir sınav verecek. Rakip geçen sezonun iki kupalı takımı Beşiktaş. Kötü anıları olan eski takımına karşı mücadele verecek olan Abdullah Avcı, büyüklere karşı yenilmezliğini bu maçta da sürdürmek ve sezonu öyle kapatmak düşüncesinde. Fırtına; Beşiktaş, Galatasaray ve F.Bahçe’ye karşı bu sezon 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde etmişti.

ERKEN GOLE BAKAR

Biletlerin kısa sürede tükendiği ve taraftarın düğün havasında beklediği mücadeleye takım olarak da hazır bordo mavililer. Her geçen gün makası daraltan Karadeniz ekibi, bu sınavı da kayıpsız geçip mutlu sona bir adım daha yaklaşmak niyetinde. Abdullah Avcı, idmanlarda hücum oyuncularıyla ise daha da yakından ilgilenmekte. Avcı, Beşiktaş karşısında erken bulunacak bir golün herkesi rahatlatacağı düşüncesinde.

BAĞIRIN DURMADAN...

Trabzonspor’un Beşiktaş mücadelesinde rekor denemesi gerçekleştirecek. 41 bin taraftarının önünde Beşiktaş’ı ağırlayacak olan bordo mavililer, 90 dakika boyunca bütün tribünlerde desibel ölçümü yaptıracak. Rekorun gelmesi durumunda skorbordda ölçülen desibel miktarı canlı olarak gösterilecek.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...