Trabzonspor, Fenerbahçe'nin yıldızına göz dikti! Abdullah Avcı istiyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Trabzonspor, Fenerbahçe'nin yıldızına göz dikti! Abdullah Avcı istiyor

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Trabzonspor gelecek sezonun kadro planlamasını yapmaya şimdiden başladı. Karadeniz ekibinin ilk hedefi Paul Onuachu'yu kadroda tutmak. Ancak Nijeryalı oyuncunun yüksek bonservis bedeli sebebiyle Fırtına, alternatif isimler arayışına girdi. Trabzonspor'un listesinin başında ise Fenerbahçe'nin yıldızı var.

Bu sezon Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışından kopan Trabzonspor, gelecek sezonun kadro planlamasını yapmaya başladı. Karadeniz temsilcisinde ilk hedef forvet bölgesini güçlendirmek. 

İLK HEDEF ONUACHU

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Paul Onuachu'nun takımda kalmasını istiyor ancak bu plan gerçekleşmezse gözler Fenerbahçe'nin Belçikalı forveti Michy Batshuayi'ye çevrilecek.

Trabzonspor, Fenerbahçe'nin yıldızına gözünü dikti! Abdullah Avcı istiyor iddiası - 1. Resim

Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre; Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan da 29 yaşındaki Nijeryalı golcüyü gelecek sezonda da kadroda tutmak için çalışıyor. Ancak 10-12 milyon euro bonservis ücretinin konuşulduğu ortamda Doğan, Avcı'dan Onuachu'nun yerine alternatif istedi. 

Trabzonspor, Fenerbahçe'nin yıldızına gözünü dikti! Abdullah Avcı istiyor iddiası - 2. Resim

AVCI, BATSHUAYİ'Yİ İSTİYOR

Haberde, teknik direktör Abdullah Avcı'nın Paul Onuachu'nun takımda tutulamaması halinde forvet hattı için Fenerbahçe'nin 30 yaşındaki Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi'nin ismini verdiği iddia edildi.

 

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...