Trabzonspor haberleri... Abdülkadir Ömür'e 5 yıllık yeni sözleşme! 2026'ya kadar imzalıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Trabzonspor haberleri... Abdülkadir Ömür'e 5 yıllık yeni sözleşme! 2026'ya kadar imzalıyor

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Trabzonspor geçen yaz sözleşmesini 3 yıl uzattığı Abdülkadir Ömür'e iyileştirilmiş 5 yıllık yeni sözleşme imzalatacak. Kısa süre önce teknik direktör Abdullah Avcı ve futbolculardan Uğurcan Çakır, Serkan Asan ve Djaniny ile uzatan Bordo-Mavililer, Abdülkadir Ömür ile Uğurcan Çakır'ın maaşlarını eşitliyor. Uğurcan'ın yıllık ücreti 9 milyon TL'den 25 milyon TL'ye yükseltilmişti.

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür'le bir süredir devam eden yeni sözleşme pazarlıklarında sona gelindi. Yerel basına yansıyan haberlere göre, geçen sezon başnı sözleşmesini 2024 yılına kadar uzatan ve yıllık ücreti revize edilen 23 yaşındaki futbolcu bir iyileştirme daha aldı

Bu sezon 11 maçta 1 gol 1 asistlik performans sergileyen Abdülkadir, 2026'ya kadar sözleşme imzalayacak.

10 NUMARA SÖZLEŞME

Altyapısından yetiştiği Bordo-Mavili takımda 10 numarayı giyen orta saha oyuncusu ile Uğurcan Çakır'ın maaşlarını eşitleniyor ya da aradaki uçurum kapatılıyor. Uğurcan'ın yıllık ücreti 9 milyon TL'den 25 milyon TL'ye yükseltilmişti.

Burak Yılmaz, Rıdvan Yılmaz, Ahmetcan Kaplan ve Yunus Akgün gibi isimlerle aynı menajerlik şirketinin sahibi olan Abdülkadir Ömür'ün gelecek yaz yurtdışına satışı da ihtimaller arasında.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun "Manchester City'den Abdülkadir Ömür için 23 milyon euro teklif gelmiş ama kabul etmemiştim. Pişmanım" sözleri hala hafızalarda.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...