Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi'nde! Şampiyonlar Ligi biletini Kopenhag aldı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi'nde! Şampiyonlar Ligi biletini Kopenhag aldı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Trabzonspor UEFA Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçında Kopenhag'la kozlarını paylaştı. İlk maçı deplasmanda 2-1 kaybeden Trabzonspor, Danimarka şampiyonunu 2 farklı yenip adını Devler Ligi'ne yazdırmak istiyordu ancak 18 şut çektiği maçta tek gol bulamadı ve Şampiyonlar Ligi biletini Kopenhag aldı. Abdullah Avcı'nın takımı yoluna "Kupa 2"den devam edecek.

TRABZONSPOR - KOPENHAG ÖZET 0-0 İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Danimarka'nın Kopenhag takımını konuk eden Trabzonspor, rakibini eleyerek gruplara kalmak istiyordu ancak başaramadı

İlk maçı deplasmanda 2-1 kaybeden bordo-mavililer, Danimarka temsilcisi karşısında 2 farklı galip gelmesi halinde turu geçen taraf olacaktı.

İlk yarıda 3 net fırsattan yararlanamayan Trabzonspor 2. yarıda da aradığı golü bir türlü bulamadı. Maç boyunca 18 şut çeken Fırtına, rakibin kilidini açamayınca maç 0-0 sona erdi. Trabzonspor 35 orta denemesinden sonuç çıkmaması taraftarlarını üzdü!

Trabzonspor yoluna UEFA Avrupa Ligi gruplarından devam edecek. Kupa 2'de grup kuraları 26 Ağustos Cuma günü çekilecek.​

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi'nde! Şampiyonlar Ligi biletini Kopenhag aldı

TRABZONSPOR: Uğurcan, Larsen, Bartra, Denswil, Eren, Dorukhan, Siopis, Abdülkadir Ömür, Bardhi, Djaniny, Cornelius

KOPENHAG: Ryan, Diks, Vavro, Khocholava, Kristiansen, Leragers, Claesson, Falk, Daramy, Zeca, Pep Biel

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde saat 22.00'de başlayan karşılaşmayı Hollandalı hakem Danny Makkelie yönetti.

Trabzonspor'da, sakatlıkları bulunan Marek Hamsik, Edin Visca, Hüseyin Türkmen ve Serkan Asan forma giyemedı. Anastasios Bakasetas ise son 10 dakika oyuna girdi.

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi'nde! Şampiyonlar Ligi biletini Kopenhag aldı

ABDULLAH AVCI: RÖVANŞI ALMAK İSTİYORUZ

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maçın basın toplantısında dün şunları söylemişti:

"Yarın (bugün) akşam burada muhteşem Trabzonspor taraftarının geçen yıldan bu yana bize verdiği pozitif destekle beraber şampiyonlukla beraber milyarlarca kişiye örnek olmuş sevinçleri ve kutlamaları bu seviyenin altına düşmeden, tekrar örnek olarak, rakibe saygı göstererek ama baskı altına alarak, oyuna müdahil olmadan oyuna destek vermesini bekliyoruz. Rakip özellikle yarın ikinci bölgede bekleyip bir geçiş, topa sahip olurken savunma güvenliğine dikkat edeceğiz."

"Duran topa dikkat edeceğiz. Bununla ilgili çalışmalarımızı yaptık. Geçen haftadan da pratiğimiz var. Yarın zihnimiz taze şekilde yeni bir hikaye yazmak için yarın akşam çok güzel bir fırsat var. Bu şehir, kulüp bunu hak ediyor. Oyunda süre çok uzun. Lütfen bu süreye dikkat etsinler. 3-0 bir anda 3-2 oluyor santim santim hesapladık, böyle hareket edeceğiz. Umarım yarın Trabzon ve Trabzonspor için tarihi günlerden birisi olacak. Bunun karşılığını almak istiyoruz."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...