Trabzonspor'a karşı 26 yıllık serisi sona eren Fenerbahçe zirveyi de Galatasaray'a kaptırdı

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Trabzonspor'a karşı 26 yıllık serisi sona eren Fenerbahçe zirveyi de Galatasaray'a kaptırdı

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe ezeli rakibi Trabzonspor karşısındaki 26 yıldır süren Kadıköy hegemonyasını kaybetti. Karadeniz ekibi 1997-1998 sezonu sonrası ilk kez galibiyet sevinci yaşadı. Kasımpaşa'yı Zaha'nın golleriyle mağlup eden Galatasaray ise Süper Lig'de zirveyi ele geçirdi.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasındasahasında Trabzonspor ile karşılaştı. Maçı 3-2 kaybeden sarı-lacivertlilerde Dusan Tadic penaltıdan 2 gol atarken, mağlubiyete engel olamadı.

Sezona 10'da 10'la başlayan Sarı-Lacivertliler bu sezonki ilk mağlubiyetini yaşadı. Rakibine karşı Kadıköy'de büyük üstünlük kuran Fenerbahçe, ligde son 26 maçta 14 galibiyet, 12 beraberlik aldı.

Bugünkü sonuçla birlikte Karadeniz ekibi 1997-1998 sezonu sonrası ilk kez galibiyet sevinci yaşadı. Bu süreçte Kanarya, rakip filelere 48 gol gönderirken, Trabzon ekibi 24 gol attı.

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1720867428622627299

LİDERLİK GALATASARAY'DA KALDI

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde sezona başarılı bir giriş yapan sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Konferans Ligi ve Süper Lig'de oynadığı 19 maçın tamamında galibiyet elde etti.

Süper Lig'e Gaziantep FK galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe, sırasıyla Samsunspor, MKE Ankaragücü, Antalyaspor, Başakşehir, Çaykur Rizespor, Kasımpaşa, Hatayspor, Pendikspor ve Hatayspor mücadelelerinde 3 puan aldı.

Bugün sahasında Trabzonspor'u ağırlayan Fenerbahçe, rakibine 3-2 yenilerek liderliği Galatasaray'a kaptırdı. Sarı-Kırmızılılar dün Kasımpaşa'yı Zaha'nın golleriyle mağlup ederek maç fazlası ve 31 puanla liderliğe yükselmişti. Fenerbahçe ise 30 puanda kaldı.

TARAFTARLAR TAKIMI TRİBÜNE ÇAĞIRDI

Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor'a sahasında 3-2 mağlup olan Fenerbahçe'de tribünler karşılaşmanın ardından takımı alkışladı.

Lige 10'da 10 yaparak başlayan sarı-lacivertliler bu sezon ilk puan kaybını yaşarken, taraftarlar maçın ardından oyuncuların lehine uzun süre tezahüratta bulundu.

Trabzonspor'a karşı 26 yıllık serisi sona eren Fenerbahçe zirveyi de Galatasaray'a kaptırdı

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...