Trabzonspor'da Lahtimi krizi! Ertuğrul Doğan ceza verileceğini açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Trabzonspor'da Lahtimi krizi! Ertuğrul Doğan ceza verileceğini açıkladı

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, geçen sezon transfer edilen Montasser Lahtimi'nin kampa katılmadığını ve kendisinden savunma istediklerini açıkladı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, yeni sezon hazırlıklarına henüz katılmayan Montasser Lahtimi'nin şehre dönmek istemediğini açıkladı.

İstanbul'da düzenlenen medya gününde konuşan Doğan, "Lahtimi, Trabzon'a dönmek istemediğini söyledi. Tüm uyarılarımıza rağmen Trabzon'a gelmedi. Noter tespiti yapıp ceza kestik. Hocamız kadro dışı bıraktı." ifadelerini kullandı.

Lahtimi, geçen sezon Fas ekibi Rabat'tan 600 bin euro bedelle transfer edilmişti.

Trabzonspor'da Lahtimi krizi! Ertuğrul Doğan ceza verileceğini açıkladı

ERTUĞRUL DOĞAN'DAN UĞURCAN ÇAKIR SÖZLERİ

Yei sezonda takımdan ayrılacağı iddia edilen ve Galatasaray'ın gündemine gelen Uğurcan Çakır hakkında da konuşan Ertuğrul Doğan, "Uğurcan bizim çok önemli bir değerimiz. Ben, Uğurcan'ı Türkiye'de bir takıma satmam. Avrupa'dan ciddi bir teklif gelirse ona yardımcı olacağımızı söyledik" dedi.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...