Trabzonspor'dan ayrılan Dorukhan Toköz Başakşehir'le transfer masasında

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Trabzonspor'dan ayrılan Dorukhan Toköz Başakşehir'le transfer masasında

SPOR Haberleri

Başakşehir'de Dorukhan Toköz sesleri... Trabzonspor'la sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen 27 yaşında milli futbolcu, teknik direktör Emre Belözoğlu yönetimindeki İstanbul ekibine transfer oluyor. İstanbul'da yaşamak isteyen Dorukhan'ın Başakşehir'le anlaşması bekleniyor.

Bu yaz ilk transferini 30 yaşındaki Cezayirli orta saha Mehdi Abeid ile yapan Başakşehir, Trabzonspor'dan ayrılan Dorukhan Toköz'le masada... 27 yaşındaki futbolcu İstanbul'a dönüş hazırlığında.

TRT Spor'un haberine göre milli futbolcunun menajeri İstanbul ekibiyle pazarlık masasına oturacak. Turuncu-Lacivertliler ikinci transferini Dorukhan Toköz ile yapmayı hedefliyor.

BJELİCA'NIN GÖZÜNE GİREMEDİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica'nın fiziksel olarak geride gördüğü Dorukhan Toköz ile yollar bugün ayrılmıştı. Ekstra çalışması istenen ve fiziksel açığını kapatması yönünde rapor veren Bjelica'nın milli oyuncudan beklediği karşılığı alamadığı öğrenildi.

https://twitter.com/Trabzonspor/status/1680856990904471552

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...