Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır'ın Galatasaray'a transferinde son durum

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır'ın Galatasaray'a transferinde son durum

SPOR Haberleri

İsmi bir süredir Galatasaray'la anılan Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır'ın Bordo-Mavili takımdaki geleceği merak konusu. 27 yaşındaki eldivenin bir süredir Galatasaray'la transfer görüşmesi yaptığı iddia ediliyor. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan takım kaptanları hakkında çıkan Galatasaray iddialarına yanıt verdi. 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ismi Galatasaray ile anılan Uğurcan Çakır hakkında konuştu.

Sabah'a konuşan Doğan açıklamasında, "Uğurcan kaptanımız. Ben kaptanımı satmam. Ne Uğurcan’ın gerek yurt içi gerekse yurt dışı için gitme talebi var ne de bize gelen herhangi bir teklif var." dedi. 

Yıldız eldivenin Trabzonspor'la Haziran 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır'ın Galatasaray'a transferinde son durum

Trabzonspor Marek Hamsik'in iç sahadaki son maçında Alanyaspor'a 5 çekti. Galibiyet serisini 3 maça çıkaran Nenan Bjelica yönetimindeki Bordo-Mavililer, Süper Lig tarihinde ilk kez 3 maç üst üste 4+ gol kaydetti. Trabzonspor tarihinde kimsenin başaramadığını Hırvat çalıştırıcı başardı!

BJELICA'DAN UĞURCAN ÇAKIR AÇIKLAMASI

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica hafta içi düzenlediği basın toplantısında Uğurcan Çakır konusunda şunları söylemişti:

"Takıma 6-7 oyuncu katmayı düşünüyoruz. Tabii bu sayı aramızdan ayrılacak oyuncuların durumuna göre değişkenlik gösterir. Panathinaikos'tan Dimitrious Kourbelis aramıza katılacak. Kourbelis, 6 ve 8 numara pozisyonunda oynayan bir oyuncu. Bizim sistemimize uygun. Panathinaikos'ta son zamanlarda daha ofansif oynadı. Yunanistan Milli Takımı'nda da savunma pozisyonunda görev yaptı. Bazı oyuncularla yaptığımız görüşmeler ileri boyuta ulaştı. 30 Haziran'da yapacağımız idmanda 5-6 oyuncu muhtemelen bizimle olacak.

Belki bek pozisyonunda çok arayışımız var. Orada genç oyuncularımızdan Eren ve Arif gibi isimler var. Kalecilerimiz de gayet iyi. Uğurcan'ın (Çakır) belki çok büyük teklif gelip ayrılması durumuna göre değerlendirebiliriz. Genel olarak takımımızı en güçlü ekiplerden biri haline getirmek istiyoruz."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...