Trabzonspor'un yıldızı Bologna'nın markajında: Bakasetas takibi

- Güncelleme:
Trabzonspor'un yıldızı Bologna'nın markajında: Bakasetas takibi

SPOR Haberleri

2024’e kadar mukavelesi bulunan orta saha için Çizme temsilcisi 6-7 milyon avroluk bir bütçe ayırdı. Fırtına’nın beklentisi ise çift haneli rakamlar

Bu sezon üç kulvarda mücadele verirken Avrupa’ya veda eden lig yarışının uzağında kalan ve öncelikli hedef olarak Türkiye Kupası’na odaklanan Trabzonspor’da gözde isim Anastasios Bakasetas oldu. Şu anda 33 maçta 11 gol ve 10 asistle takımın en skorer ismi olmayı başaran Yunan oyuncuyu, İtalyan Fiorentina ve Portekiz ekibi Sporting Lizbon’un ardından bir başka Çizme ekibi Bologna da yakın takibe aldı.

SEZON SONUNDA...

2024’e kadar bordo mavili kulüp ile mukavelesi bulunan Anastasios Bakesetas için İtalyan ekibi 6-7 milyon avroluk bir bütçe ayırmış durumda. 29 yaşındaki futbolcu konusunda Trabzonspor yönetiminin tavrı ise belli: Tok satıcı. Bordo mavililer, Bakasetas’ı sözleşmesinde yazan ‘12 milyon avroya serbest kalır’ maddesininin kullanılması taraftarı. Bologna, skorer orta saha için sezon sonunu bekliyor.

YARDIM ÇAĞRISI

Trabzonspor Başkanı ve futbolcularının da katılım göstereceği 1 Mart tarihindeki futbol dünyasının gerçekleştireceği “Omuz omuza” kampanyasına destek geldi. Abdülkadir Ömür, Uğurcan Çakır, Larsen, Denswil, Siopis ve Bakasetas “Yaraları sarmak barınma ihtiyacını çözmek için iyilikte yarışalım. Kaybedecek vaktimiz yok” mesajı yolladılar.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...