Türk futbolunda şok gelişme: Rekor transferlere rağmen takımı satma kararı aldılar

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Türk futbolunda şok gelişme: Rekor transferlere rağmen takımı satma kararı aldılar

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Avrupa'ya yaptığı oyuncu satışlarıyla övgü toplayan Altınordu'da bir dönem sona eriyor. Seyit Mehmet Özkan takımı devretme kararı aldığını duyurdu.

Ravil Tagir, Berke Özer, Cengiz Ünder, Çağlar Söyüncü ve birçok yıldızı Türk futboluna armağan eden Altınordu'da sürpriz bir karar alındı.

TFF 1.Lig'de bu sezon küme düşmeme mücadelesi veren İzmir ekibinde kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan, kulübü devretme kararı aldığını duyurdu.

Türk futbolunda şok gelişme: Rekor transferlere rağmen takımı satma kararı aldılar

SEYİT MEHMET ÖZKAN: BEN BİTTİM

Altınordu’nun 2012 yılında şirketleşmesinin ardından sahibi olan Başkan Özkan, iş arkadaşlarına hakkını helal ettiği ve onların da kendisini helal etmesini istediği mektupta şunları söyledi:

Yoruldum kelimesi çok yetersiz kalır, ben bittim. Dünya gözüyle hepinizle helalleşmek istiyorum. Kıdem tazminatlarınızı hepinize 6 taksitte ödeyeceğim. Kulübü tabii ki biri(leri)ne devredeceğim. O biri(leri) kim ise ben de bilmiyorum. Bundan sonra sizlerle çalışmak isterse önce sizi davet eder. İşinize gelirse çalışırsınız, gelmezse çalışmazsınız. Benden yana hakkım varsa helaldir.

Lütfen siz de hakkınızı helal edin. Dünya hali bu, bana bir şey olursa tazminatlarınızı yeğenim Kenan Özkan mutlaka zamanında öder. Ben sizi her zaman anılarımda, ’Yol arkadaşlarım olan güzel insanlar’ olarak anacağım. Hepinize sağlık ve esenlik dolu bir yaşam diliyorum.

ALTINORDU'NUN REKOR TRANSFER SATIŞLARI

Cengiz Ünder: 4.8 milyon euro

Berke Özer: Fenerbahçe 2.5 milyon euro

Çağlar Söyüncü: Freiburg 8 milyon euro 

Ravil Tagir: Başakşehir 2.5 milyon euro

Barış Alıcı: Fenerbahçe 1.5 milyon euro

Burak İnce: Bielefeld 1.35 milyon euro 

Alican Özfesli: Başakşehir 1 milyon euro

Erce Kardeşler: Trabzonspor 455 bin euro

Enis Destan: Trabzonspor 600 bin euro

Halil İbrahim Tuna: Antalyaspor 500 bin euro

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...