Trabzonspor-Basel maçında bir kere daha nasıl birlik olduğumuzu gösterdik

- Güncelleme:
Trabzonspor-Basel maçında bir kere daha nasıl birlik olduğumuzu gösterdik

SPOR Haberleri

Bordo mavili temsilcimizin Konferans Ligi play off ilk maçında başta üç büyükler olmak üzere bütün kulüplerin taraftarları tribünleri doldurdu. Başkanların desteği ayrı bir güzellikti... Fırtına ilk maçı Larsen’in golüyle kazandı, depremle sarsılan insanımıza bir nebze olsun moral verdi

UĞUR AKTAN'IN HABERİ - Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve ‘Asrın Felaketi’ olarak nitelendirilen depremin yaralarını sarmaya çalışan ülkemiz, Trabzonspor’un Konferans Ligi’nde elde ettiği 1-0’lık Basel galibiyetiyle moral buldu. Kombinelerin geçerli olmadığı ve tüm gelirinin depremzedelere bağışlandığı maçta tribünlerde neredeyse tüm takımlarımızın renklerinin olması dikkat çekerken, tek yürek olan ülkemiz 90 dakika sonunda buruk bir sevinç yaşadı. 

LARSEN'İN ANLAMLI GÖLÜ

Maç boyunca depremden etkilenen illerimiz için tezahüratlar yapılması deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yüzünü bir nebze de olsa güldürürken, bordo-mavili takımı galibiyete taşıyan gol 65. dakikada Danimarkalı savunma oyuncusu Stryger Larsen’den geldi. Trezeguet’nin kaleci Hitz’den dönen topunu iyi takip eden Larsen kariyerinin en anlamlı gollerinden birine imza atıp, tüm Türkiye’yi mutlu etti. 

RÖVANŞ 23 ŞUBAT'TA

Kendi liginde oldukça inişli çıkışlı bir grafik çizen ve bu sezon oynadığı 20 maç sonunda liderin 20 puan gerisine düşen rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun sergileyen temsilcimiz son bölümde farkı ikiye yükseltmek için fırsatlar bulsa da bu şansları değerlendiremeyince mücadeleden 1-0’lık galibiyetle ayrıldı ve moralsiz olan yüzlerimizi bir nebze de olsa gülümsetmeyi bildi. Rövanş 23 Şubat’ta.

HEP BİRLİKTE KAZANDIK

Bordo mavili kulüp, sosyal medya hesaplarından, Trabzonsporlu oyuncuların gol sonrası bayrak açtığı fotoğrafı “Türkiye’nin golü”, maç sonunda da bütün takım taraftarlarının kenetlenmiş görselini, “Milyonlarca yaralı yüreğe ufacık bir tebessüm. Hep birlikte kazandık.” ifadeleriyle kullandı. Trabzonspor’un sosyal medyadaki paylaşımlarını diğer kulüpler de alıntı yaparak, “Hep birlikte kazandık” ifadesine yer verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...