Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Suudi Arabistan'a 2034 FIFA Dünya Kupası desteği

Düzenleyen: / Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
- Güncelleme:
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Suudi Arabistan'a 2034 FIFA Dünya Kupası desteği

SPOR Haberleri  / İHLAS Haber Ajansı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Suudi Arabistan’ın 2034 FIFA Dünya Kupası’na ev sahipliği yapma niyetini memnuniyetle karşıladıklarını ve girişimlerini desteklediklerini açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu, Suudi Arabistan'ın 2034 Dünya Kupası ev sahipliği adaylığını desteklediğini açıkladı. TFF'den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

SUUDİ PRO LİG VURGUSU

"Türkiye Futbol Federasyonu olarak, Suudi Arabistan’ın 2034 FIFA Dünya Kupası’na ev sahipliği yapma niyetini memnuniyetle karşılıyor, bu girişimi kararlılıkla desteklediğimizi açıklıyoruz.

Suudi Arabistan, son yıllarda futbola yaptığı yatırımlarla dünya futbolunda bir güç merkezi olarak ortaya çıkmış ve tanınmış uluslararası futbol yıldızlarının mücadele ettiği ulusal bir lig oluşturmuştur.

Uluslararası müsabakaları organize etme konusundaki başarılı geçmişini millî takımının Katar'da düzenlenen son Dünya Kupası'ndaki akılda kalıcı performansıyla birleştiren Suudi Arabistan, yetenekli ve misafirperver bir ev sahibi ülke olarak kendisini sağlam bir şekilde kanıtlamıştır. 

TFF, Suudi Arabistan'ın bu zorlu ve prestijli mücadelesi için gereken uzmanlığa ve tutkuya sahip olduğuna inanmaktadır."

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Suudi Arabistan'a 2034 FIFA Dünya Kupası desteği

2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2032) ortak ev sahipliği için başvuran ve yarın UEFA Yönetim Kurulu'na sunum yapacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile İtalya Futbol Federasyonları yetkilileri UEFA'nın Nyon'daki merkezinde son hazırlık toplantısını gerçekleştirdi.
Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...