UEFA'dan Türk hakemlere görev! Avrupa Şampiyonası'nda düdük çalacaklar
Son dakika haberleri... Süper Lig'de görev alan FIFA kokartlı hakem Erkan Özdamar ile Atilla Karaoğlan UEFA 19 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası grup müsabakalarında görev alacak.
Süper Lig'de düdük çalan FIFA kokartlı Türk hakemler Erkan Özdamar ile Atilla Karaoğlan, UEFA 19 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası grup müsabakalarında sahaya çıkacak. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Erkan Özdamar'ın 22-28 Mart'ta İspanya'da düzenlenecek Grup 3, Atilla Karaoğlan'ın ise aynı tarihlerde Almanya'da organize edilecek Grup 2 maçlarında düdük çalacağı belirtildi.
Açıklamada, yardımcı hakemler Murat Tuğberk Curbay ile Mehmet Emin Tuğral'ın da grup karşılaşmalarında görev yapacağı aktarıldı.
BAKMADAN GEÇME
HABER
Altay Bayındır resmi sözleşmeye imza attı
HABER
Erden Timur Şampiyonlar Ligi kadrosu kuruyor! Dünyaca ünlü İtalyan golcü Galatasaray'a transfer oluyor
Bizi Takip Edin
YORUMLAR
