Ukraynalı tenisçi Stakhovsky orduya katıldı

Düzenleyen:
Ukraynalı tenisçi Stakhovsky orduya katıldı

SPOR Haberleri

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişimi devam ederken Ukraynalı tenisçi Sergiy Stakhovsky, ülkesinin askeri donanmasına katıldığını duyurdu.

Bütün dünyanın endişeyle takip ettiği Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişiminde beşinci güne girildi. Birçok spor kulübünden ve sporcudan gelen açıklamaların ardından Ukraynalı tenisçi Sergiy Stakhovsky, Rus işgaline karşı savaşmak için ülkesinin askeri ekibine katıldığını duyurdu. 36 yaşında olan ünlü tenisçi yaptığı açıklamada orduya katıldığını ve savaşa yardım etmek için ülkesine dönmeye istekli olduğunu belirtti.

 

"ASKERİ DENEYİMİM YOK AMA SİLAH DENEYİMİM VAR"

Sky News'e açıklamalarda bulunan Stakhovsky, "Elbette savaşırım, geri dönmeye çalışmamın tek nedeni bu. Geçen hafta yedeklere kaydoldum. Askeri deneyimim yok ama özel olarak silah deneyimim var. Babam ve erkek kardeşim doktor. Onlarla sık sık konuşuyorum, stres altındalar. Bodrum katta uyuyorlar" dedi. 

Stakhovsky sosyal medya paylaşımında ülkesiyle ve silahlı kuvvetleriyle gurur duyduğunu söyledi.

FEDERER'İ ELEMİŞTİ

2003'te profesyonel olan ve sıralamada 31. basamağa kadar yükselen Ukraynalı Stakhovsky, kariyerinde 4 ATP şampiyonluğu kazandı. 2013'te Wimbledon'daki Center Court'ta Roger Federer'i 6-7, 7-6, 7-5, 7-6 mağlup ederek İsviçreli yıldızı elemeyi başarmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...