Vitor Pereira Flamengo'da! Brezilya'nın en büyük kulübünün başına geçti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Vitor Pereira Flamengo'da! Brezilya'nın en büyük kulübünün başına geçti

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de iki kez tutunamayan Portekizli teknik direktör Vitor Pereira, Brezilya'nın en büyük kulübünün başına geçti. Corinthians'tan ayrılan Pereira, Flamengo'nun başına geçti. 2. Fenerbahçe döneminde Kim Min-jae ve Miguel Crespo gibi nokta transferleriyle hatırlanan 54 yaşındaki çalıştırıcı, Brezilya'da elit hocalar arasına girmeyi başardı.

Corinhians'tan ayrılan teknik direktör Vitor Pereira, Brezilya'nın en çok taraftara sahip kulübü Flamengo'nun başına geçti. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 54 yaşındaki Portekizli teknik direktör ile 2023 sezonu için anlaşma sağlandı.

FENERBAHÇE'YE İKİ KERE GELDİ

İki farklı dönemde Fenerbahçe'de görev yapan Pereira, Sanjoanense, Espinho, Santa Clara, Porto, El-Ahli, Olympiakos, 1860 Münih, Shanghai Port ve son olarak Corinthians takımlarını da çalıştırmıştı.

https://twitter.com/Flamengo/status/1602652940719775746   

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...