Volkan Demirel Karagümrük teknik direktörlüğünden ayrıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Volkan Demirel Karagümrük teknik direktörlüğünden ayrıldı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fatih Karagümrük'te Volkan Demirel dönemi sona erdi. Kırmızı-Siyahlılar 40 yaşındaki teknik direktörle Süper Lig'i 8. sırada tamamladı ancak başkan Hurma yola devam etmek istemedi.

Teknik direktörlük kariyerine Fatih Karagümrük'te başlayan ve İstanbul'un Kırmızı-Siyahlı ekibini Süper Lig'de ilk 8'e sokan Volkan Demirel, takıma veda etti. Karagümrük'ün başında 24 maça çıkan ve Süper Lig'deki ilk hocalık deneyiminde farkını gösteren Fenerbahçe efsanesiyle yolların ayrıldığı açıklandı.

SÜLEYMAN HURMA İSTEMEDİ

Twitter'den bir paylaşım yapan Volkan Demirel, "Fatih Karagümrük Kulubü ile olan yolculuğumuz bugün itibari ile Başkan Süleyman Hurman’ın isteği doğrultusunda tamamlandı. Futbolcu arkadaslarıma, başarımız için emek veren herkese ve onlar için mücadele etmekten büyük gurur duyduğum  taraftara sonsuz teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Fatih Karagümrük Volkan Demirel yönetiminde çıktığı son maçta evinde Aytemiz Alanyaspor'a 0-1 kaybetti. Kulüp yönetiminin alınan skorlara rağmen Volkan'ı yeterli görmediği ve yeni hocayla anlaştığı öğrenildi.

Volkan Demirel Karagümrük teknik direktörlüğünden ayrıldı

YENİ HOCA ROBBİE KEANE

Fatih Karagümrük'ün yeni teknik direktörü kim olacak? Yağız Sabuncuoğlu, İrlandalı unutulmaz golcü Robbie Keane'le anlaşıldığını iddia etti. İrlanda Milli Takımı ve Middlesbrough'da yardımcı antrenörlük yapan 41 yaşındaki Keane ile görüşmeler sürüyor. Karagümrük'ü Süper Lig'e çıkaran teknik direktör Şenol Can da hoca adayları arasında...

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...