Volkan Demirel: Kariyerimde böyle maç hatırlamıyorum

Düzenleyen:
Volkan Demirel: Kariyerimde böyle maç hatırlamıyorum

SPOR Haberleri

VavaCars Fatih Karagümrük, İttifak Holding Konyaspor'u 5-4 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldi. Maç sonu konuşan Karagümrük teknik direktörü Volkan Demirel, futbolculuk kariyerinde dahi böyle bir maç hatırlamadığını belirterek "Orta hakem bile sakatlandı. Öyle bir tempo vardı" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turuna kalan VavaCars Fatih Karagümrük, evinde İttifak Holding Konyaspor'u konuk etti. Maçın normal süresi 4-4 eşitlikle tamamlandı. Karabük, uzatma dakikalarında bulduğu gol ile maçı 5-4 galip tamamladı ve çeyrek finale yükseldi. 

Maç sonu basın toplantısı düzenleyen Fatih Karagümrük'ün teknik direktör Volkan Demirel, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. 

Maçta soğuktan titreyen Viviano’nun durumu hakkında konuşan Demirel "Topla en az temas eden oyuncu kalecidir. Viviano içeride formasını çıkarmadan sıcak bir duş aldı. Hala üşüyordu, duştan sonra kendisine geldi. Ben kendi kariyerimde de bu kadar uzun süren ve bu kadar gollü biten bir maç hatırlamıyorum. Futbol anlamında keyifli oldu ama bu maçta yer alanlar için kolay bir maç olmadı" dedi.

Volkan Demirel “Maçtan önce de söyledim hem fiziksel hem de saha içi organizasyonu olarak ligin en iyi takımlarında biriyle oynadık. Bu takıma karşı takımımın fiziksel performansı beni çok mutlu etti. Orta hakem bile sakatlandı, öyle bir maç oldu. 5-4 biten bir maçın keyfini çıkarmışlardır diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...