Volkan Demirel’den Christian Atsu’ya duygulandıran veda: Acısı hiç bitmeyecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Volkan Demirel’den Christian Atsu’ya duygulandıran veda: Acısı hiç bitmeyecek

SPOR Haberleri

Hatay’da enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Hataysporlu Christian Atsu için teknik direktör Volkan Demirel, sosyal medya hesabından duygulandıran bir paylaşım yaptı. Demirel paylaşımında “Acımın tarifini kelimelere dökemiyorum. Acısı hiç bitmeyecek” ifadelerine yer verdi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hatay'ın Antakya ilçesinde yıkılan rezidansın enkazı altında kalan Atakaş Hataysporlu futbolcu Christian Atsu'nun menajeri, oyuncunun cansız bedenine ulaşıldığını bildirdi.

Atsu'nun menajeri Nana Sechere, yaptığı açıklamada, 31 yaşındaki Ganalı futbolcunun hayatını kaybettiğini söyledi.

“HER ZAMAN BÜYÜK BİR SEVGİ VE SAYGIYLA HATIRLANACAKSIN”

Hataysporlu Christian Atsu için teknik direktör Volkan Demirel, duygusal bir mesaj paylaştı. Demirel, Twitter’dan yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

“Acımın tarifini kelimelere dökemiyorum. Acısı hiç bitmeyecek. Her zaman büyük bir sevgi ve saygıyla hatırlanacaksın. Mekanın cennet olsun güzel insan. Hepimizin, tüm sevenlerinin başı sağ olsun.”

Volkan Demirel’den Christian Atsu’ya duygulandıran veda: Acısı hiç bitmeyecek

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...