Volkan Demirel’den tarihe geçecek istatistik! Trabzonspor’un adeta kabusu oldu

Düzenleyen:
Volkan Demirel’den tarihe geçecek istatistik! Trabzonspor’un adeta kabusu oldu

SPOR Haberleri

Dün akşam oynanan kritik maçta lider Trabzonspor evinde Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Bir türlü galibiyet alamayan Karadeniz ekibi şampiyonluk heyecanını sürdürüyor. Maçtan sonra Karagümrük direktörü Volkan Demirel’in istatistiği ise gündem oldu. Demirel, futbolcu ve teknik direktör olarak Trabzonspor’a karşı oynadığı 25 maçta hiç yenilgi almadı.

Dün akşam evinde Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor, şampiyonluk sürecini uzatmaya devam ediyor. Maçta birçok pozisyon gündem olurken, Karagümrük teknik direktörü Volkan Demirel’in istatistiği dikkat çekti. 

MAĞLUBİYET YÜZÜ GÖRMEDİ 

Opta’nın verilerine göre, Volkan Demirel, futbolculuk ve teknik direktörlük kariyeri boyunca Trabzonspor’a karşı çıktığı 25 Süper Lig maçında hiç mağlubiyet yüzü görmedi. Demirel bu karşılaşmalarda sahadan 14 galibiyet ve 11 beraberlikle ayrıldı.

Volkan Demirel’den tarihe geçecek istatistik! Trabzonspor’un adeta kabusu olduTrabzonspor karşısında mağlubiyet yüzü görmedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...