West Ham United'ın yıldızı Declan Rice ezeli rakip Arsenal'e transfer oluyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
West Ham United'ın yıldızı Declan Rice ezeli rakip Arsenal'e transfer oluyor

SPOR Haberleri

İngiliz futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en büyük orta saha oyuncularından biri olan Declan Rice, Arsenal'e transfer oluyor. West Ham United altyapısından yetişip kaptanlığa kadar yükselen 24 yaşındaki futbolcu için 100 milyon euro bonservis ödenecek. Manchester City ile Arsenal bir süredir Declan Rice'ı transfer edebilmek için yarışıyordu.

Arsenal'in West Ham United'ın milli yıldızı Declan Rice için gönderdiği 100 milyon euroluk teklif kabul edildi. Romano'ya göre; Londra'nın iki devi 100 milyon euronun kaç taksitte ödeneceği konusunda son görüşmelerini gerçekleştiriyor.

MANCHESTER CITY ÇEKİLDİ

Güncel piyasa değeri 90 milyon euroya ulaşan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için Manchester City ile yarışan Arsenal, City'nin masadan kalkmasıyla transferde sona yaklaştı.

Arsenal'in 100 milyon euroyu 4 yılda ödemek istemesine karşın West Ham United 18 ayda ödenmesini istiyor. Granit Xhaka ile yollarını ayıran Arsenal, bu futbolcunun yerini 43 kez İngiltere Milli Takımı formasını giymiş Declan Rice ile değiştirecek.

Lampard, Ferdinand, Joe Cole, Paul Ince ve pek çok İngiliz yıldızı altyapısından yetiştirmesiyle bilinen West Ham United, kulüp tarihinin en pahalı satışını yapmak üzere.

West Ham United'ın yıldızı Declan Rice ezeli rakip Arsenal'e transfer oluyor

UEFA KONFERANS LİGİ'Nİ KAZANDI

West Ham United'ın patronu David Sullivan, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde kazanılan şampiyonluğun ardından yaptığı açıklamada final karşılaşmasının Declan Rice'ın kulüpteki son maçı olabileceğini ve takımdan ayrılmasını beklediklerini söylemişti.

Londra ekibiyle sözleşmesi 2024'te sona erecek Rice'ın kontratında bir yıllık uzatma opsiyonu bulunuyordu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...